Monday, May 25, 2009

Ahad Kami

Hari Ahad semalam aktiviti kami cam penuh skit.....Pagi dlm kul 9.30pg pegi bekpes dulu kat seksyen 3, Shah Alam. Pas bekpes pegi giant stadium shah alam lak.....nak beli stok pampers Haikal.




Lepas kuar dari Giant, kami terus ke Brem Mall, Kepong lak. En. Somi nak pi amik bola bowling yang dia baiki minggu lepas.....Pastu haruslah main dalam 1 game 2 game kan.....


Haikal biasalah jadi pemerhati papa dia untuk 5 - 10 minit, pastu mulalah buat hal dia....nak ke sana la...nak ke sini la.....Last2 mama dia ni gak yang penat dok ngejar......huhuhu




Dalam kul 2 lebih camtu kami kuar dari Brem Mall tu.....Masa dalam keta on the balik, Haikal dah ngantuk2 dah....

Haikal nie kalo naik keta suka sgt dok kat tengah2 tu tempat hand rest tu.....Korang tengok la sendiri kat hand rest ni pun dia boleh tido gak hehehe.....Hari tu Haikal tido berdiri kat belakang seat driver kan....Ha! ni tengok yang ni pulak......


Tengoklah tu....dah menguap dah.....

Mata dah kuyu-kuyu dah....

Last2 tertido.....
Eh...eh....sampai nak jatuh2 haa....
Sebelum jatuh baik letak kat seat nie ha....lena sungguh Haikal tido....

Sebelum kuar dari Brem Mall tu sempat singgah Marrybrown.

Beli bubur nasi ayam untuk Haikal.....Memang sedap....
lagi sedap dari bubur ayam Mc'D tu...
Nasi Ayam Marrybrown
Pastu petang lepas asar aku dan Haikal tido berjemaah (bak kata sue) hehehe.....Papa lak dok ngadap lappy......











8 comments:

♥♥♥ Mrs. Hasanif ♥♥♥ said...

bubur Mb lg sedap ek.. aku tatau MB ada bubur.. ooh pasni harus cuba...

hahaha boleh haikal tido camtu ek.. maryam klu ngantuk dia meragam dl.. jaranglah dia tetiba tido sendiri....


keh keh keh ko buat gak xtvt tido bjemaah eh... syokkan....

♥ aimi @ kamalina ♥ said...

tido berjemaah??? hehehehe...baik punya ayat tu....

sedapnya tgk food korang tu... mulala rasa lapar di ptg hari cam ni..

Ira Maya said...

tido berjemaah..hahahaha

bubur Mb tak pernah try lgik lah.. tp payah nk carik MB skang ni kan..

Syasmeen said...

tido berjemaah??? hehehehe...baik punya ayat tu....betul tu aimi...x pernah dgr lg nih

As said...

hmm.. kak iza.. sama la kami kalo p cari brg budak² harus ke Giant... amboi.. tem,pat feberet haikal dlm keta kat c2 ya... hmm sampai tertido kat c2.. sama la cam adriana... kalo kiter duk depan .. dia sibuk nak duk celah 2... hmm sampai tido kat c2 pun boleh... dah lama x mkn marrybrown...

eija28 said...

kelakar ler tgk gambar haikal tido mcm tu...nie kes sama mcm iman ler nie...iman pun duduk dekat hand rest tu mmg tmpt duduk dia.....skrang bila nak tido eija suruh dia g kat sit belakang....eija x pernah lg try MB nie....lgpun x byk branch MB skrang...

Hirda Ibrahim said...

a ah ko, hardy pun sama. fav dia hand rest tu. pastu aku pulak now malas nk dok belakang. time dia ngantuk automatically dia pindah pi baring kat seat belakang.

aku sokong.. marrybrown punya porridge memang lagi sedap fr mcd.
tapi kat SA mana nk dpt, nak x nak mcd gak le aku tuju...

dilaOHdila said...

acik dilla paling suka moment haiqal tidur tuh
ada gaya lah ummi
macam tu lah kan kalau dah penat
sungguh cute!!!!