Tuesday, May 12, 2009

Double Celebrations

Masa aku balik kampung hari tu....sempatlah kami adik beradik celebrate Hari Ibu dan Besday tuk mak kitaorang. Kebetulan besday mak aku bulan 5 gak...so, leh lah celebrate skali dgn Hari Ibu. Tapi, kami buat awal skit la....2 mei 2009 :-). dah alang2 adik beradik aku sumer ada kan....


Kami celebrate dgn acara makan-makan kat Restoran New Horizon Garden K.B.



Antara menu-menunya.....





Haikal pun leh tahan gak selera dia makan malam tu.....tapi sebelum makanan sampai Haikal dok wat perangai...geram rasanya....dibalingnya mangkuk kecil tu....pastu sumer org tgk...aduss! malu beb......



Kalo dah dapat makan, kan main lagi suka.....


Ermmm, sedapnyaaa....


Al-hamdulilah.......dah abis sumernya....

Licin......



Sempat lagi pose :-)



Dah abis makan tu.....kita orang wat suprise kat mak......suh waiter restoran tu kuar kan kek lak....

Adik aku tgh suprisekan mak......siap ada lilin tu hehehhe...

Ini kek nya....


Haikal nangis2 nak tiup lilin gak.....so, kena la bagi chance kan....


Bersungguh-sungguh Haikal tiup lilin tu...cam tu kek besday dia lak.....


Inilah mak aku......yg sebelah tu adik aku....


Kami adik beradik dgn mak....


Lagi gambar kami.......masa nie abah aku tak der....dia dah turun dah.....



















9 comments:

Mimi said...

budak2 mmg teruja kan kalo tgk kek dgn lilin..mesti ingat birthday dia..hihi

Selamat Hari Jadi to ur mom..semoga panjang umur dan dimurahkan rezeki..ameen..

Sham Ummi Echa said...

hepi besday to mak iza yer.. comel lak tu kek dia...suker..

bdk2 ni kan mmg x leh tgk kek kan.. msti dorang pasan tu besday dorang... layan kan jer la..

liwaniel said...

meriah celebration mother's dan birthday mak iza...

makanan2 tu nampak sedap la

.:nhalilah:. said...

budak2 mmg suka kalo bab tiup2 lilin ni..

hepi bday utk mak kak iza ye..

☆ lieya latif ☆ said...

wah happening...meriah sambutan yg iza buat....tapi bab tiup kek tu yg tak tahan tu.....haikal dah konker yeak hi hi hi...nak wat camne, same cam kes lieya laaaa....budak2 tu dah tiup dulu he he he

Ira Maya said...

sungguh meriah..amboi haikal..kemain lg ek.. ;)

sama cam zafirah..kalu bwk kedai mkn kt luar, ske sgt meragam.. memeng geram.. sabau ajelah karenah bebudak ni kan.. ;)

HalfBlood Princess said...

Femes kn New Horizon tuh. Nti blk KB nk ajk hubby la gi mkn ctu.:D

Nway, muka k.iza n adik beradik sume lbh krg je sama tmasuk mak akk skali. tnt mak akk hepi kn!

Kelakar haikal. dia pon nk interprem skali yeak!;)

♫♪Cik Puan Mimi ♫♪ said...

Happy Besday to Mak Iza & Happy Mother's day to both of you ...

wah haikal yang teruja sangat nak tiup lilin tu. tak pe la kasi can...

ramai adik beradik pompuan iza yer

Syasmeen said...

Happy Besday to Mak Iza & Happy Mother's day to both of you ...
ramai adik beradik pompuan yer iza..muka pun nak dekat sama jer..sejuk hati mak bila semua dpt kumpul anak beranak...bestnya