Friday, May 15, 2009

Wajib Naik Ok!

Kalo pegi shopping mall.....pastu ternampak lak benda alah menan nie...kalo tak naik memang tak sah. Mesti WAJIB naik ok!......


Menan nie sebenarnya kat dalam A&W. Aku singgah A&W nie coz nak makan free sbb adik aku keje situ hehehehe......

Tapi bagus gak ada benda menan nie dalam A&W....coz kami dapat makan dgn senang hati, sementara Haikal lak dok khusyuk main menan tu.....:-).


Haikal nie kalo dapat naik menan ni je pun dah suka sgt dah walaupun tak gerak2 kan.....lagipun aku malas nak ajar buh duit syiling, nantikan dia terbiasa lak. Kopak duit syiling aku nanti hehehe...LOL.



Action je lebih tu....


Tengah berangan jadi pilot jap....


Pose skit....


Now, Haikal suka sgt wat camtu kalo aku snap pic dia. Konon2nya dia pun tengah nak snap pic aku gak la tu....tapi guna tangan hahaha.....


Mama....say cheeeeesee.....




**Gambar nie masih lagi sekitar masa balik kampung tempoh hari....Lokasi kat A&W KB Mall.













8 comments:

~~ciklinn~~ said...

comellnyer dier......

hahahaha dia pun konon amik gambar lah tu kot kak....

love always said...

Izza,
Sila jwb tag kat my blog ye . TQ :)

bondaqeem said...

seronoknya naik ek.. sama ngan aqeem .. mesti nk naik jek.. hehe.. bt thanks to menda ni kat giant stadium shah alam sbb free.. i think rusak kot.. leh naik sepuas2nya.. xyah bayo.. haha:)

As said...

kak...mmg sumer suka arrr.. adriana lagi la.. dulu kan kami.. selagi x abis syiling slagi tuh dia xnak turun.. skang ni.. kami pergi Giant jer..leh main FREE... whkakakakaa... safe duit den....

Sham Ummi Echa said...

sama la..echa pon pntang nmpak menatang ni..konpem nk naik..kalo x bg..harus brgema sora dia kt situ

liwaniel said...

budak2 ni mmg suka la kalau nampak mainan camni...sama la ngan irfan...siap dah tau suh masukkan duit lagi...

Mimi said...

hihi..Haikal pun nk tiru2 gaya mama dia amik pic ye...kalo bagi camera ni sure suka dpt snap gambar2

mrs khairul said...

iza betul tuh..jgn ajar dia letak coins..habes kita nnt..heheheh..dasar kedekut kan..kanda pun aku xajar cenggitu sbb dia jenis mcm haiqal asik nak naik jek menda alah tuh..jenuh aku nunggu..

weh korg laki bini satu negeri eh?