Thursday, May 14, 2009

Ini Macam Pun Ada Kaaa???

Agak-agak korang apa Haikal tengah buat tu yea?........



*
*
*
*
*
*
*
*
*
jeng...je...jeng.....
*
*
*
*
*
Ha! cuba korang tengok tu....sekali Haikal tido daaa...Boleh lak dia tido sambil berdiri camtu. Sekali ingat cam lawak pulak hehehehe.....
Ni kes mengantuk sangatlah nie....


Cian anak aku nie....
Asalnya papa dia bukak tingkap keta skit....
Pastu Haikal nie kalo kita bukak tingkap,
dia mmg suka letak tangan dia kt cermin tingkap tu....
sambil muka dia dihembus2 angin tu kan......

Tengok2 dah tertido rupanya anak aku nie....


Memang betul2 mengantuk nih...
Tak derlah aku biarkan dia terus tido camtu kan.....
Pastu aku amik dia tido kat riba aku la....




** Kejadian terjadi masa aku on the way nak balik umah mak aku dari umah kakak en. somi aku (kakak ipar aku ler).









9 comments:

ibu 2AZ said...

tingat lah..aiman dulu pun pernah tido berdiri ms age cam haikal nih..hehehe..ngantuk sgt ler tuh ye..nampak betul letih tuh..

Jue ~ mama DnD said...

kalo dah mengantuks sgt berdiri [un leh tdo kan haikal...hehehe.. sia rasa best tu angin tiup muka dia...tu yg lelap tu...

Zanna_MamaBatrice said...

ada2 jer haikal nie
mmg tak sangka ler iza...nie kalu buat kuiz nie..
sure ramai yg kantoi nie iza...

kepenatan agaknyer iza...
mmg syok ooo muka di tiup angin2 sepoi bahasa...haikal tu sedang menikmatti tu iza....tu yg sampai terlelap tu...

♥♥♥ Mrs. Hasanif ♥♥♥ said...

lol lol lol...lena sggh dia ek..

Kerol+Natt=Adam said...

alahai cutenye haikal tdo camtu..pnt sgt ke tu???

MRS. K said...

hehehe.. hadif pon same.. tetiba je tetido kat bahu mak die ni..

eMMa@iKKa said...

nak tergelak tgk gelagat Haikal nie lah..sampai tertido!!! hehehehehe..
Boleh cam tu tido...tak terjatuh ker???

Mimi said...

agaknya dia rasa best angin dok tiup muka tu..sejuk nyaman tu yg terus tertido..hehe..

eija28 said...

sama ler mcm iman...kdg2 tido sambil berdiri....