Wednesday, May 13, 2009

XTVT Panjat Memanjat

Inilah aktiviti Haikal masa kat kampung. Nie masa kat umah mak mertua aku.....Haikal suka sangat panjat kat tingkat tu. Nak tengok ayam katanya. Risau aku dibuatnya....takut jatuh ke bawah tu ajer.....Tapikan, budak2 nie makin dilarang makin dibuatnya.......iskh! iskh!.....


Haaa.....panjat....jangan tak panjat.....


Akhirnya.....berjaya gak.....dok diam2, nnt jatuh kan....


Bila mama marah terus buat muka camnie....


Budak kena marah....


Lain kali tak nak panjat2 lagi...ok!












12 comments:

Kerol+Natt=Adam said...

hehehe kalo xmemanjat bkn ank jantan namenye kak..

liwaniel said...

bahaya tu haikal...kang terjatuh lak kat luar tingkap tu

atty's said...

jgn bior kan tanpa pengawasan..

As said...

amboi... panjat ya... hmmm biasa la budak² kak... tp takut nyer... nanti jatuh kang... senang jer haikal... pakai suar jer duk kg.. hehehehehe

~~ciklinn~~ said...

wah itu biasa kak sesi panjat memanjat mmg serah jer kat budak lelaki mmg panjat jer diorg menggayakan tak payah ajar kan....huhuhuh pening pale kadang

Zanna_MamaBatrice said...

bersungguh betul dia memanjat tu iza
takpe...anak lelaki mmg kena xtreme2 sikit....tp jgn leka plak...sat lagi ada yg jatuh ke bawah tu...he he he

mau dia tak excited nak memanjat iza
kat rumah mana ada chance....kat kampung jer lah....

Mimi said...

boys camtu la kan..suka memanjat..

Haikal, da nmpk ayam dah? ada berapa ekor ayam kt situ?

watie said...

ooo belajar panjat2 yer haikal sok jgn panjat umah mama mya lak yer nak ajak cik mya kuar keh keh keh

Sham Ummi Echa said...

kalo da hero harus la suker memanjat kan.. tp anak aku si echa tu pon suka gak memanjat.. abis pintu grill umah dipanjatnya.. pening aku..

eija28 said...

kat kampung jerk ada peluang memanjat mcm nie....nampak ayam ke tu haikal?iza...mcm menarik jerk mkn kat NEW HORIZON K.B tu.....biasa klu g KB...mmg nampak restoren tu...x pernah try lg.....apa makanan yg menarik kat situ iza?blk kelate nanti nak ajak hubby mkn kat situ ler.....

Big Mamma Bukhari said...

salam iza..

selamat hari ibu to you..

caiyok haikal! caiyok!!

hehee..

mrs khairul said...

amboi haiqal balik kg pakai suar jek..mana baju?hhehehe..skrg musim panaskan iza..p mana2 pun panas jek memanjang..mlm pun rs panas jek..harus aircond bukak sentiasa..iza mana gamba tunjuk perut..nak tgk..hehehhe..dah beso ke lom..