Monday, May 18, 2009

Pertandingan Bowling 2009

Event : Pertandingan Bowling (BAKKY 2009)
Date : 17 Mei 2009 (Ahad)
Venue : i-Bowl Brem Mall, Kepong


Hari semalam Badan Kebajikan Keluarga opis aku wat Pertandingan Bowling. Terbuka untuk staff dan juga ahli keluarga staff. Aku tak dapat nak main arrr coz keadaan tak mengizinkan kan....:-). Tapi, en. somi aku main la....Aku lak tukang jaga anak ler hehehehe.....


Haikal tengah memerhatikan sesuatu....apa la yang ditengoknya tu?

Tak lama lepas tu Haikal dah start dah wat hal dia....tu tengah dok picit2 button kat situ. sambil2 dok tunggu ball bowling kuar dari lubang tu....

Lane....

Haikal dok tgk papa pakai kasut...

Mama, nak pakai kasut jugakk....


Sebelum tu pose dgn mama dulu :-)

Sedapnya minum air kotak cekelat tu.....

Sedikit penerangan sebelum acara bermula....

Cabaram Bermula! En. somi aku tgh amik mood nak baling hehehe.....

Semua sedang concentrate nak membaling....


Hadiahnya......

Piala

Hamper...

** Tak banyak gambar yang aku snap coz dok bz kejar Haikal ke sana ke sini....Pastu lak Haikal wat hal. Adusss! gerammmm nya....


Haikal nangis2 coz nak kuar dari tempat bowling nie.....
kesian papa, nak main pun tak senang.

Nie lagi....tak abis2 nangis jer....
Haikal nie sebenarnya ngantuk.....tu yg dia wat hal tu....
iyealah kan, tido lambat, pastu kena bangun pagi2 lak ikut mama pi bowling
hehehe...cian anak mama...









14 comments:

♥♥♥ Mrs. Hasanif ♥♥♥ said...

sian haikal.. mama dia ni nak kena ni..pg2 dah bw haikal p boling.. mesti msk keta terus tido nih...

Sham Ummi Echa said...

alahai haikal wat hal lak ek.. sian papa dia x concentrate nk main bowling.. biasa ar bdk2 nih kalo x ckp tido mesti wat hal kan.. sbb tu aku kalo boleh sblm g mana2 make sure echa ckp tido dlu.. kalo x gegak gempita dunia ni aku rasa..

~~ciklinn~~ said...

alahai napa nnagis..... ciannyer penat sgt lah tu.. tak cukup tido

yong ibu chem said...

sukan peberet ku...

alahai,nape haikal tu..

Jue ~ mama DnD said...

budak2 camtulah...dia buhsan a tu... papa nak main tu x senang yer...hehehe... sian dia mengantuk..

Linda Latip said...

alololo nape nangis tu syg? ade org terlpas bola ke blkg ke? hihi..lma nye tk men boling..sjak dpt asben tak reti men (die kta tknk men kaka..org kta tk reti je hahaha)..sjak tu arena perbolingan longkang ku tnggalkn..hihihi

eija28 said...

sukan feberet ku juga...cian haikal x cukup tido yerk......

Mira said...

sekali haikal menjerit gerenti bola papa dia masuk longkang...hihihi...naper haikal ni..mood kureng baik ye...

Mira said...

re : ala mira tak pandailah nak terangkan cam mana nak gi kedai tu. tapi kedai ni betol2 kat tepi jalan utama kampung pandan dalam tu. kalau dari tesco ampang tu..kedai ni belah kanan. senang je nak car..

nadnye said...

dia nak main bowling tu

farah amoi said...

haiii...
mana pic mama haikal...full!
nak tgk penyut...

hehehe
adik iza keje A&W...yg mana satu?
yg jaga kaunter ker..?

sbb aritu kak farah g makan situ...lam last week
kalau iza tanya dia
pasti dia ingat kak farah
sbb masa tu...amir RAja lawak 3 ada dok makan skali
and kak farah satu meja je makan situ...

hehhee
gi New Horizon gaks yea
situ pon tempat feberet my famili tau
hehhee
ingat nak g awal bulan...
tp postpone ujung bulan ni
nak celebrate my dad birthday skali kat situ

watie said...

waa bestnye main bowling.. huhuhu saya x gheti main bowling :(

Hirda Ibrahim said...

haikal x ngamuk nk baling bola sama ke iza?
kalu hardy dia yg beriya nk angkat bola & baling. thats why sampai now kami x berani bwk..hehehe

Syasmeen said...

sian haikal.. mama dia ni nak kena ni..pg2 dah bw haikal p boling..mana x wat peel nya pg2 weekend nak kena bgn awal....besar gak tmpt bowling tuh...erm kalu airiena dia lah yg paling cbuk nak baling bola tuh erm x gheti nak diam kalu p sana