Wednesday, May 13, 2009

Dah Ada Pengganti

Lepas nie aku dah tak yah nak update blog dah......coz aku dah ada pengganti yang sangat baik hati untuk tolong aku update blog hehehehe.....sukanyaa....


Inilah dia budak yang sangat baik hati itu........sungguh khusyuk dok ngadap laptop. Tak tau la citer apa yg diupdatenya.....sungguh penuh perasaan. Siap tongkat dagu lagi LOL.
Kalo macam ni kan bagus.....bolehlah mama rehat jer....:-)
Suka dia dpt main laptop yea.....
tak kisahlah, janji blog mama berupdate yea sayang....
Ini posing macho la kononnya.....:-)









10 comments:

Ayumieza said...

wah bestnya dah ada pengganti hehehehe...sapelah yang nak jadi pembantu tak bertauliah nurul plak ye hahhahahaha...

wah posing macholah tu ye good boy hehehehe...

eija28 said...

tak tahan tgk posing haikal sambil tongkat dagu tu....senang ler mama dah ada pengganti...pandai bergaya lah haikal...posing macho yerk...iman nie klu eija buka laptop sibuk nak tgk ipin pastu nak dgr lagu2 kegemaran dia...

☆ lieya latif ☆ said...

hi hi hi bestlaa camtu....leh laa iza relaks tau2 jek citer berupdate keh khe keh ...cute tgk haikal siap bertongkat dagu tu....khusyuk betul

love always said...

Wah..haikal dah pandai main games dlm laptop .Sok2 leh update pic adik masa mama dlm pantang :D

Mimi said...

wah..Haikal tolong mama updatekan blog ye..baguss..update everyday tau ;)

Sham Ummi Echa said...

senangla iza pasni yer sbb da ada assistant.. cam yer2 jer dia menaip kan.. pasni satu hari mau ada 5 entry nih...heheh

dilaOHdila said...

wah haiqal...advanced dari mama lak erk
bestnya mama haiqal boleh relax banyak lepas nih

ibu 2AZ said...

bz ek haikal nak tolong mama update blog ye..hehehe..gaya dah ader tuh...sket lagik tahulah seme key nak ditekan kan..

p/s iza, ina dah 5mth++ nak masuk 6 bulan...

mama tisya said...

amboi haikal mcm bdk beso dh tgk gaya die ngadap laptop ni...leh la mama rehat ye cz dh ada pengganti

Syasmeen said...

wah..Haikal tolong mama updatekan blog ye..blh lah mama rehat heheheh