Tuesday, March 17, 2009

Cuppies For Our Anniversary

Untuk meraikan anniversary kami yang ke-3 hari tu......tak der majlis besar2an pun. Just celebrate with cuppies yang sangat comel, cantik & sedap ini. Aku order dari cuppyliciouscupcake.







dan jugak......a special present for my beloved hubby. For me, seperti biasalah.....aku akan request apa hadiah yang aku nak. Dah request pun........hehehehe.....



18 comments:

Syasmeen said...

x pe simple pun janji penuh makna...cantik kek2 tuh mahal x? wah request hadiah apa dr hubby,mesti dia belikan nya...beruntung iza, sepanjang perkahwinan kami meen x pernah request apa2 dr hubby kalu dia bg ada lah kalu x diam je heheheh...

eija28 said...

wah...bestnyer siap ada cuppies....eija lama x mkn cuppies nie...dulu masa mula2 giant gak mkn cuppies nie...skrang mcm x lama x mkn....iza request hadiah apa tu dr hubby....

As said...

wah cuppies.. best la kak.. kalo kami dpt kan best... heheheh... Anyway Happy Anniversary.....

~~ciklinn~~ said...

wah comellnyer cuupies ni.... apa hadiah kak yg telah di request..(hahahaha sibukk gak bak tau kan)

farah amoi said...

wah...colourful nye cc dia...best nye
ehem...ehem dpt apo from Mr.Hubby?
harus ler grand adiyah nye kannn...

aniways...hepi anniversary !!

Cik Puan Mimi said...

wah cute la iza cuppies tu.. kak mimi pun dah lama tak makan kek.. teringin gak nak order.

apa yang direqueskan tu..

Zanna_MamaBatrice said...

btw....happy 3rd anniversary iza...this year sambut bertiga...tahun ke4 sambut berempat plak....congrate iza

comel ler cuppies tu iza
sweet jer bentuk satu2 tu...he he he he
wah...siap request hadiah lagi tu...
ok ler....tu janji hubby melayan ok ler kan....

liwaniel said...

comel la cuppies tu..colorfull lagi...

wah, ape yg iza request tu...sibuk nak tau...hehehe

Mimi said...

Happy Anniversary to you & hubby..

Suka la tgk org order cuppies comels and colourful camni..rasa mcm sweet sgt..

lieya_latif said...

wah cantik laa iza cuppies nie...colorful sungguh....cantik plak tu deconye.....mesti haikal seronok makan cuppies kan....nape tak letak pic haikalmakan...mesti comot tapi comel...

Sham Ummi Echa said...

cntik ler cuppies tu iza.. kemas jer deco dia..

dapnyer mkn kek kan...uih..tingin plak nih..

anyway..hepi 3rd anniversary

eMMa@iKKa said...

uhhhhh nampak sodap tul cuppies cake tu..dah lama tul daku tak makan cup cake..:)..Btw..Happy 3rd Anniversary!!!

Jasfyra said...

happy 3rd anniversary..simple but nice..cumil sgt kapkek tu

Idida Aziz said...

comel2 la sumer cc.... ida suka sgt makan cc buttercream nih...

apa2 pon hepi belated anniversary ok...semoga korang berbahagia sokmo...jgn gado2 ok...

mintak adiah apa iza...hehehe..

yong ibu chem said...

cun lak aih deco cc tu kak! geram + sayang pulak nak makannya..hihihihi

aimi @ kamalina said...

cc tu ceria sgt2!! suka tgk.... iza.. apa hadiah yg iza dpt?? nak la tgk.. hehehe...sebok je akak ni kan..

mummysya said...

bestnya cupcake tu.....

nadnye said...

happy belated anniversary... sama bulan lak anniversary kita..