Tuesday, March 17, 2009

Tag - Birthday Wishlist

Jawab tag lagi.....hehehehe...

Tima kasih pada Mimi ~ Najeeb, Aza ~ Afiq & Wanie ~ Irfan kerana meng'tag' aku......

Dengan rela hati aku menjawabnya :-).....hehehehe....




The rules:

1) Make a list of what u want on your birthday

2) The ist should be 10 numbers

3) Post the image of this award to your posting

4) Give it to 10 frens of yours



Here are my wishlist :


1. i wish my family always in good health and panjang umur.....

2. i wish for happy family forever and ever....

3. i wish i can fully breastfeed my this cooming soon 2nd baby

4. i wish and berdoa agar baby dalam perut nie GIRL :-)

5. i wish dapat special suprise present from my hubby. Selalunya aku yg request nak hadiah apa utk besday aku....hehehehe

6. i wish dapat jadi isteri, ibu dan anak yang baik

7. i wish for a bigger family car......bolehkan papa? :-)

8. i wish dapat buat birthday party yang hebat utk Haikal

9. i wish for a family holiday

10. i wish for a candle light dinner.....just two of us :-)




** Semoga birthday wishlist aku tu menjadi kenyataan........tapi, bila ntah.......huhuhuhu





6 comments:

liwaniel said...

kalau dapat candle light dinner berdua je ngan hubby best kan...

wanie doakan iza dapat baby girl ye

As said...

sama la .. candle light dinner ngan hubby... kak kami doakan bb dlm poyut tuh gal.... sure best...InsyaAllah...
Ya la bila dah bertambah keluarga ni kiter mesti dah start cari² keta besar... whakakakak

aimi @ kamalina said...

haa..samalah kita.. wish utk candle light dinner berdua shj kan.. :D

Mimi said...

romantiknyer kalo dpt candle light dinner..

Cik Puan Mimi said...

harap2 semua yang iza wish kan tu menjadi kenyataan.. amin

~~ciklinn~~ said...

wah syiok2 sbb leh request utk besday....

akak ok tak..ada mabuk2 tak? kak iza bila kita nak jumpa lagi ni..