Thursday, March 26, 2009

Roti Berkeju

Yumm.....yumm.....sedappppppp!

Hingga menjilat jari.....hehehehe





Ekceli, roti berkeju nie aku buat utk bekpes hari ahad minggu lepas. Ini gara2 tgk resepi dalam majalah Pa&Ma la nie. Roti nie utk menu budak2 baya Haikal sebenarnya. Tapi Mama & Papa dia lak yang lebih2 nak makan......teruslah try buat. Memang sedappppp.....


Selain roti berkeju tu....ada nasi lemak 2 bungkus (dah tentulah utk aku & en.somi kan) dan 1 bungkus lagi tu bihun utk Haikal (tapi mama dia gak yg perabihkan hehehe)







12 comments:

ibu 2AZ said...

sedapnyer bekfas haikal..pandai makan bihun ye..tk pedas ek..

encem lah die dah potong rambut..

~~ciklinn~~ said...

alamak sedapnyer kak.... dgn ces yg terkuar2 tu.... menjilat jari tu...

hahhaha dah ada nak2 ni mmg kak...dari sebungkus jadi 2 bungkus kita mkn..sayang lak tgok takde org mkn kan..

...sWeeT uMi... said...

dap nye roti tu...iza letak la resepi nye, bleh kiter try wat huhuhu...

Aza...As :) said...

aahaalah iza...memang terliur nampak roti itteeeww...nak resepii pleeezzz ;)

♥ Cik Puan Mimi ♥ said...

mula2 akak tengok roti tu macam roti celup telur tau.. rupanya roti keju..ialah iza, ajar la camna nak buat roti keju tu

eija28 said...

iza bg resepi nak buat roti keju tu...ingatkan roti telur tadi....

Jasfyra said...

saya dah baca pa&ma tu kak..sedap eh..nanti nk try wat ah

liwaniel said...

menarik roti cheese tu...nak resepi..irfan suka makan roti ngan cheese..boleh try buat utk dia

Syasmeen said...

betul tuh mimi, meen pun mula2 tengok roti tu macam roti celup telur je..rupanya roti keju..nanti bgtau cmner nak wat roti keju tu, mcm sedap je terliur lah pulak heheheh...

Hirda Ibrahim said...

aku ingat roti celup telur...
aku pun suka roti cheese camni...yummehhh...

Mimi said...

sedapnyer bila tgk gambar roti cheese..nnt leh la try buat.

ILA said...

1st sekali nak ucap tahniah kat Iza yg ngah preggy skrg nih...

Jg diri baik2 tau...jgn lasak2 sgt.

Errrmmm....Royi Cheese!! Tengok gambar je dah dapat rs kesedapanyer lelebih lg pd aku yg cheese addict nih hahahah