Tuesday, March 24, 2009

Sedapnyaa......

Ini kes teringin dan mengidam nya pasal la nie....... :-)

Minggu lepas aku tingin sangat nak makan ayam golek nie.....tapi ayam golek yang kat Pantai Dalam je tau....tempat lain tak nak......hehehehehe...demand tu.....

Balik keje aku sanggup singgah jap kat Pantai Dalam ni semata2 nak beli ayam golek nie.....




Ayam2 yang tengah bergolek2....hehehehehe LOL

Ayam Golek 5 Bintang....

Sampai je umah, apalagi...terus ngap laa......yum...yum...sedapnya.....


Hingga menjilat jari...... :-)


** Masa dalam keta tu.......memang tak tahan bau ayam nie......menusuk ke hidung. Sedapnya bau ayam nie semerbak LOL......rasa nak cepat2 jer sampai umah sbb dah tak sabar2 dah nak makan...... hehehehehe....



My Pregnancy













19 comments:

dhila said...

Sejak minggu lepas dah teringin nak makan, tapi tak ada teman. Saya teringin bukan mengidam tau.

Memang sedap. Hingga ke tulang.

RM17 dah?
dua tahun lepas masih RM12 seekor.

♥ Cik Puan Mimi ♥ said...

betul2 mengidam ni iza.. tak pe la, orang dlm perut tu yang teringin kan. heheh

mahai ayam golek sekarang.. dulu RM12-RM15 jer

lieya_latif said...

tu yg syok kalo pregnant nie...sebut jek nak makan ape, harus hubby layan kan....he he he

lieya pun dah terliur tgk pic ayam golek tu.....mahal gak rm17kan iza, kalo kat melaka ade satu kedai peberet lieya tu harga rm14....tapi tu laa tak tentu gak, harge ayam ni kan turun naik.....

byk tak iza makan tu.....take care okey!!!

eMMa@iKKa said...

My favoritooooo nie..Ayam Golek pantai dalam...!!! My hubby toooo!!!
Kalau bulan pose ..beratur siot kalau nak beli ayam golek nie..:)

ibu 2AZ said...

sedap ek..leh tahan kan hage die..

Mimi said...

best ye ayam golek ni? katner exact locationnyer? nak try la gak camni..

farah amoi said...

wahhh..ngidam ler katekan..
sekor rm17?
okey la kan...kalau sedap...berbaloi

mmm....kak farah tgk pon terliur
dah ler aku ni suka makan ayam

suka ler tgk babystology nye progress tuh
nak wat jugak ler
tp my tummy xde bb...leh ker...?
hahahha

D.O.U.B.L.E...S said...

salam perkenalan...bestnya peknen niekan..apa kita nak semunya dapat....

mama mya said...

waa nak juga ayam golek hihihi

re = hahaha cik mya telah curang yer haikal hihihi

liwaniel said...

ayam golek pantai dalam tu mmg sedap kan..lama dah wanie tak makan

eija28 said...

terliuq plak tgk ayam golek tu....harga pun boleh tahan...dulu rege rm11 jerk....takpe mengidam punyer pasal....

Cho Zila said...

>>nampak bestni.. pantai dalam katner ni?? hari2ker jualni?? tapi tak pregnant nakker suami akak layanni!

Jasfyra said...

wah..ngidam ayam golek..sedapnya kak..

Hirda Ibrahim said...

iza, baby kuar nanti sure bulat cam ayam golek ni... takpe, baby bulat la cute kan? heheh

eh laki aku pun kata ayam golek pantai dlm sedap..
ko tau, since last yr dok berjanji nk bwk aku pi mkn sana... asyik kenselll je. weekend ni aku nk demand pi sana gak....

atty's said...

uuit dah mahai gak yer..adeh kty lak ngidam nie.nak ayam panggang..

Sham Ummi Echa said...

daku yg tgk gambo ni pon da tingin plak nk mkn ayam golek nih... tp nk beli sekor byk sgt la plak.. mahal tu..sekor rm17...kalo kt area umah sham ni sekor rm13-rm14 jer.. dulu2 rm10 jer kan..

.: Leen-Wawie :. said...

tengok gambo ayam golek ni pun dah terliur dibuatnya... cam terbau2 jer bau ayam golek tuh...
wallaa... rege ayam golek skrg mahal lorr... bleh tahan tuh rm17 sekor...

JuJue said...

seyesss..mmg terliur tgk! achhoo mana mau cari ni? tetiba jek tingin.. trus gastrik!

Big Mamma Bukhari said...

kak t pun mengidam jugaklah ko ayam golek iza nieh!! huhu.. sedaknyo!! tengok gamba pong tahu doh!!