Wednesday, March 11, 2009

Hati-hati Memandu....

Cam iya2 jer kan Haikal dok drive keta tu....
Haikal nie mmg suka sgt dok kat belah driver nie. Kalo pi mana2.....then papa dia stop jap nak draw duit ker....isi minyak ker.....mesti dia laju2 pi dok kat seat driver tu.....pastu konon2 buatlah tgh drive. Siap pegang & pusing stereng lagi. Pastu siap main2 gear lagi....hehehehe...



Cam dah pro jer drive keta hehehe....

Alamak! ada apa lak kat depan tu?

Iskh!....pusing belah sini skit la....
Ok tak Haikal drive keta nie mama?....

** kalo anak mama yg drive....mesti oklah punya :-)




15 comments:

Idida Aziz said...

waaa ni dh mula main stereng plak dh...ehehhee...siap nengok jauh ke depan yer...bagus2 ..bawak kete hati2 yer haikal...

Syasmeen said...

biasalah anak laki mmg mcm tu suka pegang stereng2 nih...

Cik Puan Mimi said...

heheh sampai ke kaki haikal nak pijak pedal.. heheh oo haikal verangan yerk..

lieya_latif said...

ha'ah...beriye2 ko muke haikal....same kes cam mia la...siap buat bunyi keta lagi...he he he...insyallah nanti dah besar haikal drive keter besar yeak...amin.....

Emy Omar said...

bukan main lagi anak bujang sorang ni ye..Drive safely yeah

mama mya said...

hahaha haikal kantoii drive keta x tekan pedal minyak.. hihihi

Mimi said...

sama la cam Najeeb..kalo driver seat kosong..laju je dia ke depan..hihi

Kalo Haikal nak drive jangan lupa ajak aunty sekali dgn Najeeb k

~~ciklinn~~ said...

budak2 skrg mmg camni kak..pandi jer dier menggayakan..

Aza...As :) said...

heeeiiii...elok2 drive tuuu haikal...tengok depan..jangan pandang2 belakang ;)

Sham Ummi Echa said...

pangai haikal sama cam echa... pntang abah dia kuar jer dr keta.. dia pon cpt2 g duduk kt seat driver tu..pas2 sibuk wat action konon2 tgh drive la... klakar jer bdk2 ni kan..

Big Mamma Bukhari said...

hi iza..
amboi haikal.. nak drive keta tu ye. biar papa/mama relax kat belakang tu ok!!
iza.. jg kandungan baik2 ye!

Sham Ummi Echa said...

siler amik award kt blog aku yer..tq

mama mya said...

re = budak sebelah cik mya yg gambo mogel tue.. anak adik saya hihihi

yong ibu chem said...

tak sbr haikal ni nak jadi dewasa..hehehehe nanti leh drive kan..

eh kaki sampai tak tu haikal??

LIa said...

iza... congrate.. wpun terlepas byk entry tp nk wish juga da gud news... same with me... alhamdulillah rezeki kan .. elok la sorang nk bb girl.. lia lak harap2 kot2 la dpt bb boy lak... lia nyer due 27.09 sebulan jer beza ngan iza... btw take care tau...haikal nak dpt adik... mesti cute mcm abang nyer