Thursday, March 05, 2009

I'm Back.....

Al-hamdulillah......akhirnya bengkel bajet yg aku ikuti telah selesai dgn jayanya.....:-).

Hari nie aku baru masuk keje semula.....sepatutnya hari semalam lagi...tapi Haikal lak demam. So, terpaksalah aku cuti.....en. somi pun cuti sekali. Kita org bawa Haikal pi klinik.

Ekceli, Haikal demam sehari sebelum aku balik dari Bukit Merah lagi.....demam rindu kat mama dia la tu hehehehe.....

Pagi tadi masa nak hantar Haikal ke taska, tgk dia dah ok dah skit....badan dah tak panas lagi.....cuma batuk2 jer belum hilang lagi.....tapi, aku bekalkan skali ubat2 dia suh cikgu dia bagi nnt.


Harap2 Haikal cepat2 sihat......






18 comments:

Jasfyra said...

yay..dah sampai sini maknanya dah leh apdet blog..best2.harap2 haikal dah sihat skg..

Syasmeen said...

demam rupanya....hrp2 haikal sembuh mcm biasa...

Mimi said...

Alahai Haikal...sian kt dia..demam rindu kt mama la tu..
Rajin makan ubat tau Haikal..

As said...

dah balik ya kak iza... Selamat kembali... hmm sian haikal demam ... rindu kat mama dia la tuh... moga haikal cepat sembuh....
anak2 saya pun x sihat...sian tgk d/org...

Sham Ummi Echa said...

sian haikal..dmm rindu kt mama la tu.. harus ler iza hapdet citer kt bkt merah kan?

Aza...As :) said...

sian haikal demam.....sekarang musim demam lah...afiq pun selsema tak baik2 :(

aimi @ kamalina said...

haikal demam ya...demam rindu la tu...get well soon to haikal...

lieya_latif said...

alahai...sian haikal...takpe laa ni mamanye dah balik...boleh laa berkepit .... risau kan iza anak demam2 nie....tak senang duduk kite kan.....harap2 haikal cepat sembuh....

iza, takde mabok2 ker....he he he he

Emy Omar said...

Haikal rindu kat mama eh..Get well soon ye sayang..

MamaTiaMia said...

salam iza,ye lah ada rezki jumpa kat blog pulak..dah besar haikal yerr..dan BIG BIG CONGRATS kat iza yang bakal dapat baby lagi..hmm ada adik tak lama lagi haikal ye.take care:)

Big Mamma Bukhari said...

en. sominya demam jugak x? hehehee...?

Hirda Ibrahim said...

siannya rindu kat mama dia tu....
get well soon dear.. :)

Zanna_MamaBatrice said...

haikal demam rindu tu kot iza
takpe........mama dah ada dpn mata
insya allah haikal dah makin ok

atty's said...

semoga haikal..bertmbh sht..

~~ciklinn~~ said...

alahai kesiannyer haikal..demam rindu mama yer....

mama mya said...

semoga haikal cepat sembuh :)

farah amoi said...

oo...ni kes demam windu la ni

alahai
ayahnye pon ambik cuti...
ni kes windu kat mama la ni..
hehhehe

eija28 said...

moda haikal cepat sembuh.....