Friday, February 27, 2009

Ke Bukit Merah....

Salam semua....

Bermula hari nie 27 Feb. hingga 3 Mac 2009, semua staff dari pengurus ke atas kena menghadiri Bengkel Penyediaan Bajet 2010/2011 di Laketown Hotel, Bukit Merah Laketown Resort, Perak....termasuklah diriku ini....huhuhu...






Di sini, kami kena sediakan bajet untuk perancangan aktiviti-aktiviti bagi tahun 2010/2011. Aduss! mesti pening2 kepala aku nanti wat bajet2 nie sumer......dalam kepala nie dah penuh dgn angka2 dah.....hehehehe...


So, Haikal terpaksalah aku tinggalkan lagi.....huhuhu....sedih oooooo. Kalo setakat 2 hari ok lagi. Ini 5 hari tu.....Haikal kenalah dok dgn papa dia. Harap2 en.somi aku tu bolehlah handle Haikal time aku tak der nie.....Yang pasti mesti kelam kabut en. somi aku dibuat dek Haikal sbbnya Haikal sekarang nie makin naughty......ada jer karenah dia..... :-)

Harap2 Haikal be a good boy semasa ketiadaan mama yea.....muaaahhhhhssss! sure mama rindu giler kat Haikal nanti.....kat papa pun sama hehehehe....



"Haikal jgn buli papa tau....."

13 comments:

Mimi said...

bestnyer kursus ke Bkt Merah...nnt papa bawak la Haikal ke sana jumpa mama..lama tu 5 hari

Hirda Ibrahim said...

uihh lama ko.
5 hari tu...

Jasfyra said...

haah le ..lamanya kak...5 arituh..rindu gila ngan haikal nanti...apa2 pun, harap akak enjoy kursus kt sana ek.jaga diri gak tau..dan baby dlm peyut

aimi @ kamalina said...

5 hari?? lama gak tu...mesti haikal & papa rindu dgn mama...

Sham Ummi Echa said...

lama tu smpai 5 hari.. sian haikal kena tggal... harus hubby iza lintang pukang uruskan sumer...hehehe

lieya_latif said...

pergh...lame tul 5 hari ....syok mmg syok sebab leh jalan tu kalo kite bujang laa kan...kalo dah ade anak ni mmg berat hati, lagi2 lame camni...tapi nak buat camne, dah namenye tugas....

dont worry, haikal tak notty....

selamat berkusus iza, jaga diri ookey...jgn buat keje berat2...duit nanti lieya bankin tau...dah masuk jek lieya infom nanti....

Big Mamma Bukhari said...

salam iza.. bz betul iza ngan keje.. jgn lupa.. jg kandungan baik2 tau.. haikal dok ngan papa dia.. dia ok tue.. jgn bimbang ok!
have a great weekend ...

eija28 said...

uik..lama tu 5 hari...hope haikal x nakal...tmpt eija bengkel bajet buat kat langkawi...3-5 mac....jaga diri baik2 yerk...

[[ yong ibu chem ]] said...

selamat 'berpecah' kepala buat budget 2010/2011..hehehehe

yong dah merasa dah buat bulan lepas..utk budget 2010/21011, tapi buat kat kolej gak..tu yg cam tensi je tu..duk pikir pasal budget untuk unit. klu buat cam tmpt akak, kat bukit merah..wah mesti idea ku melimpah2 datang..hehehehehe

eeramaya said...

selamat ber'budget' ye..hehe.. haikal misti rindu kt mama nanti kan..

Idida Aziz said...

huiii bajet...ida paling nyampah tang bajet ni la...

jaga diri baik2 yer haikal..jgn nakal2

Aza...As :) said...

waaahhh...bestnyeeeerrr bengkel bajet siap buat kat bukit merah tuuu....kami kat sini doklah berkampung buat bajet kat dalam opis ni jeeerrr :(...ciiiss kedekut tullah U*M ni :(

Jue ~ mama DnD said...

sure rindu gilerkan...tp kalo dah tuntutan kerja x leh buat perkan...jauh tu berbengkel ek..syok a leh p mkn angin sekali..lg best kalo leh bw familykan... tp kalo bw family dah berbengkel ngan family lah plak... hehehe..
p/s: xder morning sickness ker..?