Wednesday, February 11, 2009

Celebrate Besday Haikal

Actually, weekend dan cuti Thaipusan hari tu kita orang pi bercuti kat Bagan Lalang sepang. Idea asal adalah dari sepupu en. somi aku yang dok kat Putra Permai tu. Katanya nak berBBQ sambil2 dapat mengeratkan hubungan anak beranak :-). Dia yang carikan rumah tuk kita org dok bermalam kat situ. Alang2 tu bolehlah aku celebrate besday Haikal sekali kat situ. Malamnya kita orang buat BBQ.....2 malam berturut2.....:-)


Aku wat simple jer besday Haikal kat sini, just beli kek dan potong :-).
Jom layan acara potong-memotong kek besday nie.....


Inilah dia kek besday itu.....

Besday Boy.....
Bersungguh Haikal dok tiup lilin tu.....
Potong kek lak.....
Makan kek lak.....


Happy 2nd besday sayang!
We love you so much Haikal!




17 comments:

As said...

Happy B'day to Haikal... wah dapnyer kek dia...sonok tgk haikal begitew beria tiup kek tuh...

atty's said...

hsppy belated besday haikal..

sedapnya kek ..dia.

Sham Ummi Echa said...

hepi besday haikal... dapnyer kek dia..yummy..

~~ciklinn~~ said...

happy besday haikal..... semoga haikal jadi anak yg soleh dan berjaya duni akhirat ye sayangg... aminnnn

liwaniel said...

menarik nye kek haikal...happy happy birthday again dear

mrs khairul said...

happy besday haiqal..moga jd anak yg soleh..ceriakan hayi ibu n ayah selalu..hugs & kisses dr auntie..

Mama Mya said...

re = gathering wat kat taman tun dr ismail..

Mama Mya said...

lama x pi bagan lalang okey x kat sana..

re = saya wat slide kat http://www.photobucket.com

lieya_latif said...

cutenye kek haikal....sedap lak tu...pelik lieya tgk ade kek plak atas kek....nak cikik boleh...

btw, hepi besdei cyg haikal....

ibu 2AZ said...

suke ek haikal dpt potong kek..kek tuh pun nampak sedap jer..hehehehe

aimi @ kamalina said...

wah sedapnya kek... habis tak mkn tu????

Mimi said...

pandainyer dia tiup lilin tu...
Happy Birthday Haikal..aunty nak sepotong boleh?

eija28 said...

mcm best jerk tgk cake haikal..iza...mana gambo bbq kat bagan lalang tu?

Hirda Ibrahim said...

dh nampak besar haikal now iza, dh nak sama besar dgn mama dia pulak. hehhehe

weih...apa kejam mama ni, suap anak guna pisau potong kek je. keh keh keh..

[[ yong ibu chem ]] said...

walau simple..tapi tetap bermakna kan kak iza...

chumel la bdya boy ni..

happy bthday haikal!

oli said...

aunty nak wish haikal happy birthday...nak kek sikit?

Emy Omar said...

Happy Birthday Haikal..be a good boy ye