Tuesday, February 24, 2009

Palace Of The Golden Horses

Pada 13 - 15 Februari yang lepas, Unit MPWIM ofis aku telah menganjurkan satu program 'Muktamar Wanita Islam Di Alam Melayu 2009' yang diadakan di Hotel Palace Of The Golden Horse, Seri Kembangan, Selangor. Aku ditugaskan untuk menjadi AJK Pendaftaran Peserta.






Sampai jer kat hotel...terus check-in dan masuk bilik ler.....hehehe....Tak sabar2 rasanya nak tengok keadaan bilik hotel nie...yealah kan, hotel nie kan mahal gilerr.....Kalo bukan kerana program nie, tak dptlah aku merasa dok kat hotel nie....aku tak mampu arrr nak bayar hehehehe....

Jom kita tgk bilik dia.....



Bilik Twin Sharing







View dari balcony bilik....


Trade mark hotel nie....mestilah kuda kan....sesuai dgn nama hotelnya....pegi mana2 wajib ada kuda..... :-)
Golden Horses..
Belum apa2....dah posing dulu....hehehe

dan lagi.....

dan lagi.....


Program Muktamar nie dirasmikan oleh Seri Paduka Baginda Raja Permaisuri Agung Tuanku Nur Zahirah

Cantikkan dia....




Dah siap sumer peserta membuat pendaftaran dan masuk dewan.......apalagi, kita org pun posing maut arrrr hehehehe......




















Sempat lagi posing dgn kuda2 nie....:-)




12 comments:

Mimi said...

cantiknya bilik POGH..toiletries dia paling best, mcm Knight chess la..

Sham Ummi Echa said...

aku pon penah skali jer g POGH nih.. tu pon sbb opis wat dinner kt situ n aku jd AJK.. kalo x...x merasa la nk dok kt POGH tu.. mahal giler wei.. mmbazir jer kalo saja2 nk dok situ..

Syasmeen said...

mmg cantik lah view dia...meen pun pernah p sana tp x lah tdo di sana ms tu rsnya p dinner kot ingat2 lupa dah

As said...

uih...lawo tuh hotel POGH ni... cantik... kalo honeymoon best... tp dah ada anak... xde makna nyer nak honeymoon lagi.. hehehehe
cantik kan.. dah nama pun POGH.. byk la kudanyer disana erk..
sempat posing lagi... comei tul akak dgn tudung biru tuh.. heheheh

Jasfyra said...

cantik nya POGH..nanti nk rekues kt HR wat kursus kt sini le..kekeke

farah amoi said...

wahh
yg akak berkenan
toletteries dia tu je
ngeh..ngeh..ngeh..

eeramaya said...

view dr balconi tu cantek.. tu lah kan, kalau pakai duti sendiri, tak kuasa nak duduk situ.hehe

[[ yong ibu chem ]] said...

class kan kalau kat PGH ni..

wow!

Hirda Ibrahim said...

betui iza, rasanya hotel ni 6 star. kalu nk harap pi sendiri rasanya tunggu duit terlebih2 baru buleh kot..
hirda pernah pi sana lunch dgn client. tido x pernah..
untung iza...

paling suka bekas2 sabun. shampoo dia...bentuk kuda tu...stylo..
bilik dia mcm antik kan?

eija28 said...

wah untung ko iza dpt gak masuk kat hotel nie...nak harap duit sendiri takder ler...posing sakan erk...suke tgk perabot dia yg antik dgn botol2 shampoo tu cantikkk....

lieya_latif said...

selesalaaa bilik die...yelaa name pun hotel mahal kan...sini le mawi kawin ari tu kan.....

tapi aku lagi teruje tgk permaisuri agung...slim die kan...pinggang die cam ziana zain laa....aku rase ukuran pinggang die tu 26 kot...hi hihi

Lina said...

salam..ni lah hotel mawi n ekin sanding yg weding of the year tu ea?ermmmcntik..nmpk r cri2 arab dia....bertuahnya dpt jmpe permaisuri....