Monday, February 16, 2009

Holiday At Bagan Lalang, Sepang - Part 2

Hehehehe.....siap ada part 2 lagi....maklumlah, banyak benda nak dikongsi cerita :-)

Hari ke-2...Paginya, kita orang pi tinjau2 kat SEPANG GOLD COAST.


Tempat nie dorang tengah buat lagi......tak siap lagi...masih dalam pembinaan....and the first phase should be ready by 2010.




Tapi, memang cantiklah....bila dah siap sepenuhnya, sure cantik giler :-).

Ini view kat Sepang Gold Coast tu.....penuh dengan kehijauan. Sejuk mata memandang :-)







Haikal enjoy jer dapat jenjalan kat dalam nie....sumer tempat dia nak pegi :-)


Haikal tgh dok ralit tgk fish yg kat dlm gambar di atas tu...

Pantang nampak air, mesti nak main...


Berlari sana sini...


15 comments:

Jasfyra said...

cantiknya kak...
dah lama gila saya xp bagan lalang..
oo..dah nak siap ek gold coast tuh..nanti nk p tgk ar

Mimi said...

cantik la tempat ni..kalo siap nnt sure lagi cantik kan..

eija28 said...

cantik betul tmpt nie...harus terjah g sana nie.....

[-suziey-] said...

nice...such a peaceful place..
hai salam singgah :)

dilaOHdila said...

Puan iza
menareknya tempat ni erk
membuatkan acik dilla teroukau sekejap
ni kat sepang curcuit tu ke....

aimi @ kamalina said...

wah..cantik gak tmpt kat situ yek..sejuk je mata memandang..agak2 bila la nak sampai sana ni.... :P kalau dah siap semua perancangan tu, sure lagi cantik...

Sham Ummi Echa said...

wow ..cntiknya view kt situ.. ada beach ek..cam bes ar tmpt nih.. kalo ada masa..nk ajak hubby g sini la

lieya_latif said...

damainye iza lieya tgk pic2 ni semua...kalo budak sekecil haikal suke, lagi laa kalo kite2 ni kan....damai laaaa...tenang je jiwa tgk permandangan kat situ......rase cam nak guling2 atas rumput hijau tu hi hihihi

As said...

kak cantik dah tempat tuh.. dulu p baru naik tiang... cepat betoi ... dah nak siap... harus kalo siap p tido kat sana semlm ke best ni.. tapi mahal ooo...
sonok p mkn seafood kat sana... murah... & best duk tepi laut....

[[ yong ibu chem ]] said...

ohh cantek!

kalau kat sini buat photoshoot, kelassss ni!

~~ciklinn~~ said...

cantikknyer kak tempat nie...... aman damai jer kan..

mrs khairul said...

iza cantiklah tempat nih..dekat je kan..mesti kena [g nnt...dia punya chalet ala2 kat avillion PD lah..alahai sweet nya mama & haiqal..hehehehe

NAEMAH said...

iza...cantek pemandangan ijau kt gold coast tu...sejuk je mata nengok...ari tu emah tgk dr jauh je tak g dekat pun...rugi plak rase nye sbb cantek la view dia...

atty's said...

lama tak pegi..cantik dh tmpt tu

Syasmeen said...

iza cantiklah tempat tuh blh p nih lgpun dekat je..tp ntah bila lah dpt p nya...dia punya chalet cantik serta pemandangan pun sejuk & tenang je...