Thursday, February 05, 2009

Haikal With His Cousin

Masa balik kampung cuti CNY hari tu dapatlah Haikal main2 dgn cousin dia.....namanya SITI.

Siti nie anak adik aku.....kiranya anak buah aku la :-).

Siti nie sebaya dgn Haikal....lahir tahun sama cuma beza bulan jer....Haikal lahir bulan 2 & Siti lahir bulan 5.


Inilah cousin Haikal tu.....SITI.



Kalo Haikal & Siti nie balik umah tok ma dia...memang meriah la jadinya...riuh dgn suara dorang jer....pastu masing2 kedekut lak tu...tak nak kongsi barang....menan ker.....apa ker.....hehehe...siap berebut2 lagi tu....

Pagi2 bangun tido dah ada dah aktiviti dorang berdua nie....mmg tak leh dok diam langsung....



Masing2 tengah sibuk nak drive keta....Masa nie mak cik dorang nak pi keje. Sambil2 tu dorang berdua ni main2 kat dalam keta nie....
Bagi Siti drive dulu ek....



Pastu turn Haikal lak drive.....:-)



Nak gi mana tu?.....berdua je ker?....
Cam nak pi dating lak kan...hehehehe



Ada masa dorang ni baik...boleh main sama2...



Budak musyuk...tak mandi lagi.... hehehehe


9 comments:

aimi @ kamalina said...

ooo...ada cousin yg sebaya yek...mesti close..cam rafiq & anak sedara akak yg nama anis tu..mana2 pegi mesti nak berdua... kalau besar nanti tak taula camna.. :D

Syasmeen said...

airiena pun ada cousin yg sebaya cuma beza 3 bulan je...tp cousin nya manja ckit lelaki lak tu airiena lak suka sgt usik2 dia bila nmpk je airiena mesti nak lari heheheh takut kena buli...cantik view umah iza kat kg..so bila lah pulak nanti blk kelate lg...

UnGu VioLeT said...

salam singgah... nice blog!! ade mse, singgah ke blog mar pulak yer.. tq..

Cik Puan Mimi said...

comelnya cousin haikal.. oo haikal lahir bulan ni yek.. bila tu iza?

kelakar tengok budak2 ni, dah ler naik kereta, si siti tu plak cam beria2 jer nak pakai seat belt..

tapi yang paling tak tahan, dua2 tu tak mandi lagi kan.. nak kemana tu sayang oiii, pi mandi dulu baru gi dating yek..

Mimi said...

Haikal pun ada cousin yg sebaya ye..
Najeeb pun ada yg sebaya..girl jugak nama Nayli..tapi Nayli lahir bulan May, Najeeb bulan November..
Comel je gambar yg dok dlm kereta 2 org cam nak gi dating tu..hihi

ibu 2AZ said...

comei 2-2 duk dlm kete tuh..hehehehe

kalo kazen sebaya..mmgnyer depa kkdg berebut brg menan kan..kkdg baik lak..pastu ader gak yg nak dulu jer..hehehe..mcm2

atty's said...

comeynya siti..

~~ciklinn~~ said...

amboi2 haikal nguratt yer..... comell jerk sepupu tu...

hihihihihih comell sgt2 kak gambar dlm kete tu.... leh lak diorg ber2 senyap jerk layan org amik gambo diorg

eija28 said...

ada cousin sebaya...bestlah dia main sakan....