Saturday, February 14, 2009

Holiday At Bagan Lalang , Sepang - Part 1

Ok...sambung balik citer holiday kami kat Bagan Lalang, Sepang hari tu....
Kami sewa satu rumah...rumah teres corner lot. Rumah nie mmg besar dan kawasan umah dia pun luas sangat2....aku suka umah nie :-). Kalo umah aku sekarang kwsn dia luas camnie...alangkah bestnya....macam2 leh buat hehehehe....

Jom tengok umahnya....


Inilah umah yg kami sewa...


Besarkan....


Luaskan kwsn umah dia....


Kwsn belakang umah....


Tempat untuk ber'BBQ'


Peralatan untuk ber'BBQ' disediakan...




Sekarang kita tgk dalam umahnya pulak.....



Ruang tamu...


Ada kerusi....


Ada televisyen......ASTRO lagi....


Ruang makan...


Dapur....



Bilik 1


Bilik 2


** Ada 3 bilik sebenarnya...tapi aku tak sempat nak snap pic. Bilik tu master bedroom laa...ada blik air sekali dalamnya....

Bagi aku, memang selasa la dok umah nie...sbb semua lengkap.....fully finished. Hari tu kita orang pegi 3 buah keta.....ramai gak laa.....tapi muat untuk kami semua...pastu kami siap spare bawak toto & bantal lagi. Untuk yg famili tidur dalam bilik....untuk yg bujang2 tidur luar depan tv :-) Pastu bawak lauk pauk untuk ber'BBQ'....kita org masak dok kat situ....bawa siap2 bahan mentah untuk masak pagi, tengahari & malam kami BBQ. Best pulak bila time masak...sbb ramaikan....rasa cam masak untuk kenduri lak hehehehe....


So, kepada sesapa yang tingin nak pegi sini bolehlah try.....Sewa satu malam RM 200.00. Kami kongsi2 hari tu....Kalo ada yang berminat bolehlah hubungi tuan punya umah nie yea.... :-)


Anda berminat????? Sila hubungi no. tel di bawah....






9 comments:

eeramaya said...

cantek dan murah...kami pun dah lama tak ke sana..pg sekali je...tp best kan..

ILA said...

Maaf la sbb dah lama x tinggal komen... maklom la dlm tempoh berpntang nih ms terhad bila baby kuat nak menyusu hehehe

syoknyer cuti2 mesia....murah lak tu, sbb rumahnyer luas & siap ngan peralatan...

mekaseh la berkongsi info, kalo ada nak g nanti...leh la try stay kat umah ni.

Hirda Ibrahim said...

betullah iza,
serius luas... kawasan umah leh buat padang bola...
bilik pun kemas.. tgk cadar katil memang tegang habis.. kagum kagum..

[[ yong ibu chem ]] said...

ohh reganya sgt berpatutan..besar pun kawasan.

tak pernah lagi gi bagan lalang nyewa..selalunya balik hari..

nanti2 nak try la tido sana pulak..

farah amoi said...

owh...veri the berpatutan

ni kira tolong promote ke ni?

kami satu famili pon suka nginap kat satu resort yg ala-ala gini kat kelantan nu
rege pon okeh

kat PCB..

4bilik lagi...memang selesa yg amats

best kan skali skala leh kumpul camni

Sham Ummi Echa said...

daku x penah lg pg bagan lalang nih.. apa yg ada kt situ ek.. cam menarik jer.. kira ok la kan rm200/day.. pg ramai2 ngan family leh thong2..

Lia said...

hi.. slm perkenalan... 1st time masuk dlm iza nyer blog.. tetiba terjatuh cinta... he..he..he.. btw best nyer kl umah sendiri besar tu kan... kt area2 situ ada apa lg yg menarik...

Mimi said...

bestnyer rumah ni..besar dan lapang..ada bbq area lagi..
ok la price dia kalo nak gi ramai2 mmg sesuai..

aimi @ kamalina said...

not bad gak ya harganya....ada gak org buat homestay kat situ yaa.. blh la contact no tu kalau berangan nak lepak sana... :D