Tuesday, February 10, 2009

08.02.09


Alhamdulillah....tanggal 08.02.09 (Ahad) genaplah umur Haikal 2 tahun....


To Haikal....

"Selamat Menyambut Ulangtahun Kelahiran Yang Ke-2 Sayang!
Mama sentiasa mendoakan semoga Haikal sentiasa diberkati dan dilindungi oleh-Nya. Mama juga mengharapkan semoga Haikal membesar jadi anak yang soleh, dimurahkan rezeki serta dipanjangkan umur. Harapan mama semoga Haikal menjadi anak yang baik buat mama & papa."



Sekejap jer aku rasa masa berlalu....Haikal dah pun berusia 2 tahun. Rasa cam baru semalam jer haikal jadi baby :-). Apapun aku amat berpuas hati coz Haikal membesar depan mata aku dan aku dapat tengok setiap perkembangan Haikal dari kecik sampailah sekarang nie. Aku rasa bersyukur dan bertuah sangat Haikal hadir dalam hidup kami...terasa lengkap kehidupan kami dengan kehadiran anak.....:-)



**Sempena weekend dan cuti Thaipusam hari tu, kitaorg pegi bercuti di Bagan Lalang, Sepang.....sambil2 tu celebrate besday Haikal kat situ :-)

Untuk cerita2 kat sana.....nantikan di entry akan datang yea....:-)



20 comments:

liwaniel said...

happy 2nd birthday haikal...semoga jadi anak yg soleh

Sham Ummi Echa said...

hepi 2nd besday haikal..

semoga jd anak yg trbaik utk mama & papa..

eija28 said...

HAPPY 2ND BESAY TO HAIKAL

moga jagi ank yg soleh utk mama & papa....iza...cepatlah hapdet piccas kat bagan lalang tu....x sabor nak tgk...g mkn ikan bakaqq x kat sana?

Mrs. Hasanif said...

hepi besday haikal !!!

NAEMAH said...

eppy besday 2nd to haikal...moga murah rezeki, sihat slalu n jadi ank yg soleh ok...
larrrr...ye ke...iza pun g bagan lalang ek...btuk la kalu tau bleh kiter jumpe2 kan...

azie(mama auni& erin) said...

hepy besday haikal...moga apa yg haikal impikan tercapai....

Cik Puan Mimi said...

Happy Birthday Haikal.. dah besar dah bujang sorang ni.. semoga haikal jadi anak yang bijak pandai serta taat pada mama,papa dan juga pd Allah s.w.t.. insyallah

shimazahar said...

happy birthday haikal... semoga jadi anak yang soleh.. and auntie doakan semoga sihat selalu...

Hirda Ibrahim said...

happy 2bd bday haikal!! :)
semoga membesar menjadi anak yg soleh, dgr ckp mama & papa k? :)

As said...

Happy 2nd B'day Haikal...Moga menjadi anak yg soleh & dgr ckp mama & papa k....

Mimi said...

Happy Birthday Haikal...
Semoga Haikal jadi anak yg baik dan sayang pada ibu bapa..ameen..

Zanna_MamaBatrice said...

happy besday to you
happy besday to you
happy besday to ensem haikal
happy besday to you

cepat jer masa berlalu kan iza
diam tak diam anak2 kita dah jejak 2 tahun

semoga haikal jadi anak yg terbaik di kalangan yg terbaik...amin
dan semoga haikal sentiasa membahagiakan ibu dan ayah ....

farah amoi said...

happy 2nd birthday haikal

lekas-lekas update entry celebrate birthday haikal

Big Mamma Bukhari said...

happy belated birthday haikal.. smoga membesar menjd anak yg soleh kepada ke dua ibu bapa haikal.. insya allah.. amin..

ibu 2AZ said...

hepi besday haikal..moga haikal m'besar dgn sihat dan mjd anak yg berjaya dunia akhirat..

aimi @ kamalina said...

happy belated birthday to Haikal!!! semoga menjadi anak yg soleh & jgn notty yaaa... kejap je dah 2 thn...

Mama Mya said...

hepi belated besday.. semoga haikal menjadi anak yg soleh.. amin

re = x tau apa laa yg dia sedih sangat sampai nangis x mau di pujuk..

Syasmeen said...

happy belated birthday to Haikal!!! semoga menjadi anak yg soleh (dgr ckp mama nih)kejap je dah 2 thn kan...heheh x lama lg leh lah tu minta adik so iza hr tu celebrate kat goald coast, sepang mesti meriah kan...

Jasfyra said...

happy 2nd birthday haikal...dah besar anak mama.

lieya_latif said...

HEPI BESDEY HAIKAL...SEMOGA MENJADI ANAK YG SOLEH DAN MENDENGAR KATA......amin