Friday, February 20, 2009

Holiday At Bagan Lalanag, Sepang - Bhgn. Akhir

Hehehe.....tak habis2 lagi entry kat Bagan Lalang nie....

Ini last dah....lps ni entry citer lain lak.....:-)

Ini sumer gambar2 masa kat sana......tepek jer...malas nak citer panjang lebar.....just tgk gambar je la yea....

** Sebelum bertolak balik, harus berposing2 dulu..... :-)


Bergambar depan umah.....

- Haikal with Papa -





- Haikal with Mama -





- Haikal posing dlm keta-
Nak ke mana tu?


Pics gelagat2 Haikal yang mencuit hati semua orang :-)

Haaa....main handpon sape tu?
Sibuk nak snap pic gak....
Hehehe.... Haikal pakai sandal pompuan laa.......
Tayang gigi lak....
Tiap kali nak snap gmbr...mesti Haikal wat aksi camnie...
Apalah yg ditengok tu...

Tengah makan ikan bakar.....Hakal dok sibuk nak main cicah air asam tu...
Haikal with Kak Long (sepupu en. somi)

Haikal with Cik La (sepupu en. somi)

11 comments:

Mrs. Hasanif said...

mcm2 aksi haikal .. semua comel... hehehe..

As said...

he soo chumel okeh... akak.. paling x tahan tgk aksi dia pakai sandal pompuan n time dia pegang camera nak amik gambar tuh... klako la...
gigi dia mmg cantik.. suka tgk

aimi @ kamalina said...

haikal marching ke tu??semacam je gaya jalan dia.. :D

~~ciklinn~~ said...

mcma2 gelagat ha haikal..bukan min dia yerk...

seronok kan kak tgok anak2 bila beraksi camni.. terhibur rasa..

Sham Ummi Echa said...

byk pic haikal iza amik yer.. mcm2 aksi ada.. haikal pon ok n steady jer bila mama amik gambo dia..elok je..

*Azie* said...

eh haikal pki kasut sape tue....warna hitam tue kasut mama yer....

Cik Puan Mimi said...

haikal tengah amik gambar sapa tu..

Mimi said...

Haikal sporting la posing2 dgn mcm2 aksi..yg paling kiut part pakai sandal pompuan tu..hihi

Big Mamma Bukhari said...

iza.. tq.. rajin singgah di blog kak t.. kak t tak pernah bercuti ke sini lagi. insya allah.. tgk u all happy je ni. .. boleh kot pujuk en. somi bercuti kat sini.. g ramai2 br sronok ye iza..
haikal pun ha.. mcam2 aksi dia.. bla dia besar nanti biar dia tatap blog mama dia nie.. tgk perubahan pada diri dia..
iza.. selamt berhujung minggu.. muah..

Aza...As :) said...

dah lama teringin nak bawak afiq pegi bagan lalang sambil makan seafood kat sana...tapi tak sampai2 lagi :(.....padahal taklah jauh mana pun ;)

Emy Omar said...

Selalu kalau kitaorang gi bagan lalang stay kat Seri Malaysia & gi makan ikan bakar kat penghujung jalan kat area tepi pantai.pastu sure singgah kat umah best friend saya kat area umah yang iza sewa tu..dia beli umah kat sana..hi..hi..luaskan kawasan laman umah2 kat situ..