Tuesday, December 02, 2008

Basikal Baru

Inilah Basikal baru Haikal tu.....Rabbit lagi :-)

Pandangan sisi

Tapikan.....bila basikal ni dah ada kat umah, Haikal bukannya nak naik sangat pun....gerammmm tau! Masa kat giant hari tu.....punyalah dia menangis iya2 nak basikal nie...bila dah beli, ada kat umah....dia wat tak layan jer dgn basikal nie...eeeee gerammm mama...
Kalo Haikal naik basikal nie pun, sekejap jer.....pastu dia main benda lain. Kita lak yg iya2 suh dia naik & main basikal tu.....iskh! iskh! Iskh!.......

11 comments:

Sham Ummi Echa said...

cntiknya beskal baru haikal..kalo haikal xnk main..nnt auntie dtg amik bwk balik bg echa main bleh??

Mimi~Najeeb said...

hmm..sama la dgn anakku..tgk basikal anak orang bukan main lagi..sekali da beli utk dia, dok tepi almari tu je la..

wanie said...

cantik basikal bari haikal...dia pandai kayuh tak...irfan tak pandai kayuh2 lagi..tolak ngan kaki je..

irfan pun tak berapa nak naik basikal dia...dia suka godek2 je lebih...dia terbalikkan basikal, pastu main tayar la...habis semua stickers2 dia cabut

nurul said...

hehehe..haikal sajek jek nk pow wit mama n papa nya tu....

Sue@MamaMaryam said...

keh keh keh.. nangis itu adalah taktik je..

~~ciklinn~~ said...

yeyyeyeyeyyeey ada basikal baru.. baik2 tau jgn merempit karang lebam lagi pale tu..

comell jerk basikal dier....pandai ke dia kayuh..

lieya_latif said...

nie le basikal yg si haikal nangis2 nak ari tu yeak hik hik hik

biase le tu iza, mase kat kedai kemain nak....kite pun naik kesian belikan jek laaa...bile dah kat umah die wat donno je kan....sabo jek laaaaaa he he he he

Nur a.k.a admansyah said...

lorr.. awat takmo naik plak! meh bagi kat Adam auntie... 3A berebut lagi even dah ada satu sorang!

Iza, bdkX2 mmg cenggitu! ms nak tur.. ngamuk bagai tapi dah dpt, jeling pun idak! he..he..

Cik Puan Mimi said...

tu yang kekadang tu geram, tak belikan melalak, dah belikan dia buat tak tau jerk.. hehehe

apa kata, bawak haikal main beskal kat playground, mesti dia suka..

Hirda Ibrahim said...

betui tu...
budak2 ni, kalu yg bukan depa punya suka kemain..sendiri punya buat dekkkk je.

Mummy ILa said...

cam basikal izz la tp punya kaler merah. jom race!