Friday, December 05, 2008

Pemenangnya............

First skali aku nak ucapkan tima kasih banyak2 pada korang yang bagi jawapan pasai apa Haikal dok tongkat dagu camtu. Macam2 jawapan ada.......cam slogan Astro tu.....Macam-macam ada....hehehehe.

Ok lah, setelah aku meneliti jawapan yang korang bagi tu.....ada sorang jer yg bagi jawapan yang betul. Jeng...je...jeng......orang itu ialah Farah Amoi. Tahniah! kepada Farah kerana telah bagi jawapan yang betul kenapa Haikal dok menongkat dagu tu.....:-). Untuk makluman korang sumer, Haikal masa tu dok tengah tengok aku tengah bersiap2 pakai baju nak pi keje. pagi tu haikal bangun awal.....so, dia cam mamai la....pastu dia leh dok menongkat dagu camtu tengok aku bersiap2 pakai baju nak pi keje. Aku pun apalagi, amik la kamera snap pic dia yg dok camtu....suka tengok dia dok camtu sbb cam orang besar jer :-)

So, kepada Farah Amoi nanti emailkan alamat yer untuk proses penghantaran hadiah :-). Sila emailkan alamat ke melati072003@yahoo.com

Kepada sesape yang tidak berjaya tu......sila cuba lain kali yea.....(cewahhh!)



** Dikesempatan ini juga aku ingin mengucapkan SELAMAT HARI RAYA HAJI kepada semua umat Islam.

7 comments:

wanie said...

ade kuiz ye..camne leh terlepas ni..

selamat hari raya aidiladha..raya kat mana?

farah amoi said...

YES!! YES!!!
vangga,,,vangga....
tau x nape saya jawap camtu
rasa nye iza penah leave komen kan
kata haikal pon suka tergangga tgk kita bersiap kan
mcm daNi

hehehhe
nak jawap semalam
mcm x mau jawap
tp since tgk xdak sapa yg kasi jawapan camtu
trus terlintas nak leave komen gak

skali betui daaaaa..

okeh
nanti saya anta add ke email tu yea


huawwaaa.....suka nye

oliole said...

selamat hari raya aidil adha buat iza sekeluarga

atty's said...

salam aidiladha..

lor..tu kira kuiz rupanya..kalo tau..jawab betui2..aritu

~~ciklinn~~ said...

tahniah pada akak ku farah the amoiiii... hheheheh

ya allah punyerlah khusyuk dia tgok mama pakai baju sabor jerlah dak nie..

farah amoi said...

hehehe..
salam aidil adha kat iza

kak farah dah emel seperti yg d pinta

lagi satu nak habaq

my link dah changed to a new 1...
dah x pakai link lama tu..

yong said...

alalalalalal

akak buat lah lagi kuizzzz nanti ye..

hehehehe

tahniah kak farah oiiii..

:)