Tuesday, December 09, 2008

Pengunjung Bertuah!

sape nak hadiah??????

Kalo nak hadiah, korang kena jadi 'Pengunjung Bertuah' blog aku la.......yang ke - 1000.

So, bila korang masuk blog aku....tengok nombor kat side bar tepi tu yang tulis * Anda Pengunjung yang ke.....*. kepada sesape yang dapat nombor bertuah tu....print screen dan emailkan kat aku ek.....melati072003 at yahoo dot com.

Sekarang nombornya dah 900 lebih....
Cepat...cepat.....sape cepat dia dapat hehehehe.....

** Nantikan nombor pengunjung bertuah seterusnya :-)

12 comments:

Zanna_MamaBatrice said...

wah....iza pun nak share hadiah yerk....
akan ku usahakan dpt capture itu 1000 he he he..tp slalu bab2 capture no nie zana x bernasib baik ler iza...

farah amoi said...

hehehhe
sakan buat kuiz

kalau laptop kan..
camne nak print screen..?
x reti ler
buat x penah jadi!

wanie said...

iza pun buat contest ye...nak jugak hadiah

farah amoi said...

hu mak aiii
dah terlepas 5 visitor
ramai nye reader sini

hehhehe
wanie, akak dah kasi ler link latest kat previous entry
ooo..nampak sangat komen kami x d baca yea

hehhehe
f-ara-h.blogspot.com

~aza...as / ummie afiq~ said...

aaalaaa kita pengunjung yang ke 1006 laaahh...dah terlepas bas daaa :)

atty's said...

alor lepas sudah.
'

Zanna_MamaBatrice said...

sudah terlepas ler....kan dah ckp, bab2 capture nie mmg daku xde ong...he he he...iza, sape yg bertuah tu iza...zana dpt 1004 jer....

Mama Mya said...

adeh terlepas sudah...

eija28 said...

eija terlepas sudahh!!!pengunjung ke 001015

Jasfyra said...

ala...terlepas gak..huhuhuuu
sapa kan pemenang misteri itu kak??

nurul said...

aisey...dh ke 1030 dh...
lg jauh trtggl ketapi..ekekeke...

re: thanx iza, 4 d wish...
yela, mmg kita sebaya...
smoga ekau terus cun yg tk tahan baca tu...wahahahaha....

azie(mama auni& erin) said...

hehehe lepas lak aku...