Wednesday, December 10, 2008

Tahniah!!

Untuk Pemenang Pengunjung Bertuah ke-1000...aku dah dapat pemenangnya......:-)

TAHNIAH! kepada Wanie yang dapat capture nombor 1000 nie. Inilah buktinya......


Kepada sepape yang tidak berjaya tu...sila cuba di lain hari ek......hehehehe (cam ada contest lagi jer lepas nie). Insyaallah....akan diusahakan untuk pengunjung bertuah yang seterusnya :-).

7 comments:

lieya_latif said...

aku melepas lagi daaaaaa....aku bab capture hit ngan teka2 ni selalu takde ong tau....he he he he

ko wat lagi tau ....leh aku cube nasib lagi nanti

Zanna_MamaBatrice said...

congrate wanie..
wanie nie kalu bab2 capture hit..mesti menang..apakah rahsiamu wanie...he he he

azie(mama auni& erin) said...

tahniah wanie

Jasfyra said...

tahniah kepada wanie....
kak, lps ni wat lg ek..
nk try gak
hehehe

:iBuAfiQah: said...

sori xdapat nak join kuiz iza buat niey...
lenkali la....
tahniah pada wanie

TuN TeJa said...

wah..ada kuiz ye..hehee..next time nak join la..
tahniah wanie...

Cik Puan Mimi said...

ala tak sempat nak join.. nanti iza buat lagi tau.. akak nak hadiah gak.. :)