Wednesday, December 10, 2008

Posto....Posto......

Sukanya....sukanya..... :-)
Nape aku suka ek??
Sebabnya aku ada tima 2 posto.
Balik dari makan tengahari tadi aku tengok ada 2 sampul surat kat atas meja aku....
Satu sampul dari sue-mama maryam :-)
Aku dapat hadiah MISTERI blog sue..... hehehe
Mekasih banyak2 sue....
Aku suka sangat dgn hadiah yang ko bagi nie...comel la....
Leh la aku berkipas lps nie hehehehe

Inilah hadiah yang aku dapat dari sue tu......Kipas Hiasan



Cantikkan......



Satu lagi sampul yang aku dapat ialah dari Fitti 360.
Ni sebenarnya pampers la.....aku minta sample hari tu.....
Aku amik borang dalam surat khabar :-)
Bolehlah bagi Haikal cuba......
Aku nie kalo nak tahu memang suka isi borang utk dapatkan benda yang free nie :-)


Ini dia bungkusan pampers tu....ada 2 keping saiz L

Dapat 4 voucher lagi...setiap satu RM 5 :-)

Malam nie bolehlah kasi Haikal try pampers Fitti 360 nie..... :-)

11 comments:

~~ciklinn~~ said...

cantiknyer kak kipas beads tu.....

wah2 best tu ada 2 posto.... pin pin.....

elly said...

salam kak iza... salam perkenalan juga dari saya... bape dah umo dak haikal nie? dpt pampers free yer...

azie(mama auni& erin) said...

wah aku pun suker jugak benda2 free nie iza...tambah2 klu pampers....

Jasfyra said...

wa...beshnya dpat adiah kak...
cumil sgt kipas tu..
pampers free ek...leh ar haikal try mlm ni kan..

Zanna_MamaBatrice said...

kita pun dpt iza...
hik hik hik...balik umah MIL semlm...nengok atas meja ada parcel..si batrice sibuk ckp dia punya....zana punya warna kuning...comel kan kipas nie..he he he

amboi, pampers free erk.....tu yg best tu...zana nie rajin isi borang...tp yg malasnyer nak pos ..

nurul said...

wah..dpt pwezen... beshnyerrr...

Hirda Ibrahim said...

aku x kira,
sueee nk gak kipas beads ituuu..

iza, aku pun rasa cam nk try fitti 360 tu. coz dia punya pelekat mcm MP & Huggies gak.

wanie said...

wanie ade jugak try minta sample diapers ni..tapi tak pernah dapat...hhuhuhu

Mummy ILa said...

fitti ni elok. izz penah pakai tp xleh nak beli sgt la sbb mahal dlm kuantiti yg kurang. better beli huggies. hehe

jeff said...

>> mesti best dpt gift...
>> kena pula kalau tak disangka...:D

Cik Puan Mimi said...

iza, kak mimi pun dapat kipas ni tapi warna meroon.. comel kan...

kak mimi tak pernah pakai jenama lain.. selalu drypers pakai kat taska.. kalau untuk tido dan jalan2 mesti pakai mampypoko..

ingat nak try jugak la sample fitti ni