Tuesday, December 02, 2008

Haikal......Haikal.....

Macam-macam tau perangai Haikal nie....cuba korang tengok Haikal tengah pegang apa tu? Bunga kantan kan.....



Actually, ni pic masa shopping kat Mydin USJ. Sambil2 dok tunggu en.somi pilih ikan & ayam, Haikal telah melakukan sesuatu yg pelik......nak tahu apa dia....?????

Jom tengok bawah tu.....
.
.
.
.
.
.
.
.
.

Jeng...je..jeng.....

Tu dia......Haikal dok pulun gigit cam nak makan bunga kantan nie......aduiii!......Bila dilarang, dia marah kita lak. Ermmmm gigit ler Haikal ooiii....



15 comments:

Jasfyra said...

ya Allah
bertuah anak bujang ni...
makan munge kantan ye sayang..hehehe
xper ar mama, bitamin tuh..

azie(mama auni& erin) said...

eh haikal rasa apa sedap ek.....huhuhu dia ingat aiskrim kot

~~ciklinn~~ said...

mihahahhahahhahah adoilah haikal..sedap yerk bunga kantan tu...

akak nak masak laksa ker? sedapnyer

wanie said...

haikal..buat ape makan bunga kantan tu nak oiii

Hirda Ibrahim said...

bunga kantan tu rasa apa ek?
aku x pernah mkn..
sedap kot thats why haikal leh mkn...heheheh

jeff said...

>> hehehe...
>> dia minat bau dan rasa bunga kantan le tu...:D

farah amoi said...

apa apa pon..haikal memang selambaaaaa...
pedulik ape kat org lain ye haikal...
janji idup kita bahgia kann

Sue@MamaMaryam said...

keh keh keh.. ye la makin larang makin derang nak buat..buleh meraung plak... biar kan aje... maryam plak klu km beli vitagen ke hape ke mesti nak suh buka tang tu gak..x sabo nak minum..

oliole said...

kakakakkakaka
haikal lapar kot

lieya_latif said...

ooooo itu le petua kulit haikal putih gebu yeak...ok2 nanti auntie lieya try yeak....he e he hehe

comel muke die bersungguh2 gigit tu iza....ko pun kijam laa iza...pi le belikan sebikut dulu he he hehe....tapi sebenarnye bukan lapo pun , saje die gatal nak geget2 bende tu he he he he dah tau pahit sure berkeriut muke kan he he hehe

atty's said...

dia suh mama masak laksa tu ..

nurul said...

hahah..mesti haikal tgh lapo tu iza..
aduhai... bunga kantan pon jadikla..

Jue ~ mama DnD said...

sedap ker haikal..beriay sungguh mengigit tue... hehehe... tulahkan bebudak ni..kita yg tua ni pun lom tentu sanggup nak gigit mentah² cam tu..dia selamber jer...

Big Mamma Bukhari said...

hehe.. lagi sedap kalau mama haikal masak asam pedas tu.. hehe.. mcm2 haikal ni ye..

Zanna_MamaBatrice said...

ada2 jer haikal nie....
tp ....apa rasa haikal......?

kelakar ler........nie bakal chef nie...tu yg dia dok merasa bunga kantan tu...nak pastikan segar ke idak....