Thursday, December 18, 2008

Hai Semua....

Salam semua....apa khabar? Aku harap korang sumer sihat sejahtera :-). Lama rasanya aku tak bukak blog nie...rindu lak hehehehe....Maklumlah, aku kan kena pi kursus. Kat tempat kursus tu tak der wireless....kalo ada harus aku buka internet :-).

So, hari nie kalo ada masa terluang bolehlah aku jenguk & singgah blog kawan2 sumer.....mesti byk entry yg aku terlepas nie huhuhu.....

Ok lah, untuk entry seterusnya...aku nak bagitau korang satu berita gembira :-)...... Erm, apa dia ek????? So, tunggguuuuuuuu.......

17 comments:

atty's said...

hai..

Jasfyra said...

ye ye..kak iza dah mula keje balik
ait, ada berita gembira?bestnya..
apa tuh?peknen ke?

Sue@MamaMaryam said...

cepat la bgtau berita ko itu..aku dah teruja ni..

Hirda Ibrahim said...

good news?? preggykahhhh? hhehhe

wanie said...

ape berita gembira tu?..tak sabar2 nak tau ni

Zanna_MamaBatrice said...

ye ye ye..iza dah balik
jeng jeng jeng...
berita gumbira?
apa kah itu?
ke haikal bakal jadi abang nie..he he he..

Cik Puan Mimi said...

welcome back.. wah berita gembira??? haikal nak dapat adik?? atau dapat naik pangkat?? atau gembira sebab dapat bonus?? heheheh cepat la announce

~~ciklinn~~ said...

berita gembira???? akak cepat bgtau tak sabau nie....

nurul said...

biter gumbira?
haikal nk jd abg le kot..ekekeke...

jeff said...

>> kalau dah bab kerja ni mmg tak boleh lari daripada benda sebegini...:D

farah amoi said...

mmm
ada kuiz lagi ke?

atty's said...

apa berita gumbira itu ..tak sabau nak tau

azie(mama auni& erin) said...

heheeh ko peknen kot...

Mimi~Najeeb said...

hi iza...selamat kembali ke alam blogging..ekeke
apa berita gumbira iteww? haikal nak jd abang ye?

lieya_latif said...

wah mesti lega dah abis kursus...

iza....adekah haikal akan bergelar
abg long haikal.....jeng jeng jeng.....apepun tahniah okeeeey!!!! take care....

dilaOHdila said...

Salam puan Iza....
patut lama tak nampak. kut ingat gi cuti ka.....
mesti rindu kat blog kan (hehehehe)
gambar kusrsus tak dak ka?

Emy Omar said...

Wah gi kursus ye sure rindu kat blogkan..pasni banyak la citer yang nak di update..
Re:Edriana dah ok..berat kian bertambah..a'ah next year ez nak masuk standard 1 biasala mummy dia yang over excited