Friday, December 26, 2008

Cuti

Hari nie aku tak keje...aku cuti :-). Kiranya aku cuti lama la stat dari hari semalam (Krismas) sampailah 5 Jan. 2009 (Isnin). Pasti korang sumer pun cuti lama gak kan macam aku :-). Bukan selalu kan.....hehehe. Lagi pun Haikal & Co nak balik kampung kat Kelantan.
Actually, aku dah plan nak pi SOGO hari nie. Nak shopping skit :-). Maklumlah Mega sale kan dah nak abis. so, aku ingat nak la shopping apa yang aku dah listkan. Tapi, tup..tup..pagi tadi masa en. somi aku nak pi keje, dia stat la enjin keta aku tu......enjin tak mau stat la. Aduii! apa hal lak keta nie?....En. somi aku kata, bateri keta dah abis, sbb tu la tak leh stat. Alamak! abis la plan aku nak pi SOGO hari nie. Jawabnya dok umah la aku dgn Haikal.....huhuhuhuhu....


** Ermmm, tak lupa juga aku nak ucapkan tima kasih byk2 pada korang yang byk bagi nasihat dan sokongan di samping juga yg sudi kongsi masalah yg sama dgn apa yg aku alami sekarang ini. Walauapapun, aku tetap berdoa semoga baby aku ok.....

7 comments:

Zanna_MamaBatrice said...

lamanyer cuti izaaa
seronok ler nak balik kelantan yerk iza...iza ke hubby org sana?

keh keh keh..impian nak shopping kat sogo tak menjadi kenyataan erk iza....ada hikmahnyer tu iza....dia suruh iza duduk rehat kat umah tu...he he he

atty's said...

selamat bercuti..

Mimi~Najeeb said...

seronoknya cuti lama..
Iza, camna sekrg? ada bleeding lagi tak?

dilaOHdila said...

salam puan Iza
sonok dengar Haiqal nak jadi abang
takecare....& jangan susah hati
jaga baby tu kay

:iBuAfiQah: said...

iza,
irnie dah g shoppin kat Sogo jumaat lepas...
hik2 jgn mare ek..
shoppin utk afiqah lorr..

Hirda Ibrahim said...

haikal nk jadi abang ke?
sungguh ketinggalan zaman sungguh aku ni...

anyway, congrats & jaga diri baik2 k?

~~ciklinn~~ said...

selamat bercoti yer kak... berhati2 dijalanraya