Saturday, December 13, 2008

Jalan-jalan Cari Makan

Yahoooo! akhirnya dapat gak aku makan Johnny's Steamboat nie....





Nie gara2 tengok kat blog kak mimi dan zura la nie....dorang penah makan kat sini dan dorang kata best Johnny's Steamboat nie...so, aku nak gak cuba hehehehe...

So, waktu rehat tengahari semalam (Jumaat) aku pi la Jusco Wangsa Maju dengan ofismate aku. Actually, aku pi Jusco sbb nak belikan Haikal suar jeans coz suar yang ada sumernya dah singkat. Cepat tul anak aku tu meninggi hehehehe LOL.

Alang2 kat JJ nie ada Johnny's Steamboat nie...apalagi, aku pun try arr.... :-)


Kita orang pilih SET B for 2 persons......
Sumer main campur jer sekali hehehe....
Dah tak sabar2 dah nak rasa hehehe

Jom makan......
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
Dah abis dah......
Al-hamdulillah....kenyang dan sedap :-)
Kesimpulannya, Johnny's Steamboat nie memang sedap dan sesuai dengan selera tekak aku nie :-).

12 comments:

yong said...

oh,lama gak tak pekena steamboat ni.
nampak shedappp giler!

:)

Sue@MamaMaryam said...

aku x penah cuba lagi..sedap ek..mahal x???

~~ciklinn~~ said...

blurrrppppppppppp kenyang erk....

nurul said...

sedap ye iza, nurul pon tk penah rasa...
haruslah menerai lepas tgk entry iza nie...ekekeke...

Cik Puan Mimi said...

iza kalau nak lagi sedap lenkali amik kuah tomyam.. tapi kena tambah RM10... lagi sedap sebab dia masam2 dan pedas2 sikit... tapi kalau sup pun ok jugak, sebab haikal pun boleh makan..

farah amoi said...

ye ke sedap nye
kak farah ni pengemar steamboat/yong yau fo

ari tu dah masuk johnny ni..
konon nak try ler set steamboat
sekali ter-order nasi goreng plak
hahahha

jeff said...

>> johnny's ni mmg salah satu tempat favourite ni...
>> makanan mmg sedap...

lieya_latif said...

lieya pun dah makan kat sini....okey laaaa.... sesuai tuk org2 diet he he hehehehe......

Mummy ILa said...

i liek johnny too.. hehe

Mommy Lil' N said...

terliuq la pulak..

Sham Ummi Echa said...

sedap ker...daku x penah try lagik.. bila la nk try nih..

wanie said...

sedap nye makan kat johnny's...wanie penah makan sekali je...mmg sedap...nak kena pegi lagi ni