Thursday, January 29, 2009

At kampung :-)

Salam semua....


Apa khabar? Lamanya rasa tak jenguk blog kengkawan semua kan?....


Sekarang nie aku masih lagi berada di kampung halaman tercinta hehehehe......InsyaAllah, hari sabtu petang baru bertolak balik ke K.L & hari selasa baru start keje :-).
Actually, hari isnin aku cuti lagi sebab hari tu kan cuti Hari wilayah....so, aku keje kat K.L....cuti la. Tapi, disebabkan en. somi aku keje kat selangor maka kena la balik K.L awal....



Haikal dalam keta masa on the way nak balik kampung.





11 comments:

Sham Ummi Echa said...

slamat brcuti di kampung.. hati2 memandu yer..

Hirda Ibrahim said...

laa..ingat ada le zoobie dlm keta ngan haikal..hehehe...
x jdi beli ek iza?

liwaniel said...

seronok nye lama kat kampung

Jasfyra said...

beshnya balik kpg..
balik nanti hati2 memandu ek

Big Mamma Bukhari said...

iza kelik kelate? melor? t dh siapkan tagged.. brp nak bagi markah? hehe... kim salam mak ayah iza ye! seronok haikal dpt balik kg mama dia..

aimi @ kamalina said...

wah..masih bercuti2 ker?? bestnya.....

Cik Puan Mimi said...

sama la iza, malam ni akak balik kg gak.. tapi ahad kena balik kl semula walaupun isnin cuti.. suami keja kat selayang ler katakan.. huhuhu

bestnya balik kampung lama2... update selalu yer.

Syasmeen said...

wah iza lama nya cuti...best nya meen pun lama dah x kelik kelate maybe 11-13 feb nih kelik insyallah tuh blk tgk makcik dia sakit...haikal k ke dlm keta tu 7 8 jam gak tuh...kalu airiena lah mesti boring tuh...

mama mya said...

sonotnye balik kg.. selamat bercuti

eeramaya said...

kita pun cuti smp ari senin..

haikal misti suka blk kampung kan..

Hirda Ibrahim said...

re: oooo iza beli kojo-croc gak ek? hehehe
haikal leh geng dgn hardy pas ni...
now bila x kuar pi mana2 hirda bwk masuk umah croc tu. sayang le pulak dok kena panas dlm keta. kalu nk kuar naik kereta hirda br bwk masuk balik. ;)