Tuesday, January 13, 2009

Lepak Kat Taman Tasik

Lepas bekpes kita org bawak Haikal pi main2 kat taman tasik yg dekat dgn muzium Shah Alam tu.....

Salah satu view kat tasik tu....


Seiring sejalan.....

Haikal dok tarik tangan papa ke tepi sbb dia nak tgk air kat bawah tu....

Banyaknya air......
Tapi tak der fish laa....

Masa nie Haikal dok usha air dlm kolam tu.....pastu siap nak turun lagi hehehe


Lepas tu Haikal main kat playground lak

Naik gelongsor lak....

Tengok apa tu?


Dok tgk bird kat atas pokok...

Alaaa...bird dah ilang....


Mana bird nie?.....Haikal dok cari bird yg terbang pi mana ntah.....

Bab nak ajak balik nie yg payah skit nie....Haikal dah nangis2 tak mo balik huhuhu...
Susah oooo nak ajak dia balik....


3 comments:

lieya_latif said...

wah seronok haikal dpt jalan...perut lak kenyang pas makan bubur nasi....tapi tang nak balik yg tak tahan tu...nangis2 tak mo balik....nanti kite dtg lagi okeyy.....

Sham Ummi Echa said...

haikal da sonok sgt dpt jln2 n main2 kt situ.. tu pasal dia xnk balik..

biasa ar bdk2 ni kan.. kalo dah bwk pi playground mst xmo blk..

ibu 2AZ said...

seronok ek haikal, mama bwk g lepak kat tasik..main kat playground..cam dah big boy jer..

tuh aa dieorg nih kalo g playground mmg kene pujuk ek balik..kalo tk sure tkmo..hehehehe