Thursday, January 15, 2009

Awards By Kak Aimi & Hirda





1. Copy Badge “2008 Cute’s Blogger Award” untuk diletakkan di blog anda.


2. Link atau ceritakan kembali siapa yg memberikan award ini kepada anda.
Kak Aimi & Hirda

3. Setiap blogger hendaklah menyatakan 10 fakta/hobi diri sendiri sebelum
pemenang seterusnya.


~ suka masak
~ suka shopping (especially baju2 haikal)
~ suka tengok umah kemas
~ suka jalan-jalan.....tak kisah mana2 pun...
~ suka usik Haikal
~ suka wat koleksi handbag, kasut dan kerongsang
~ Tak bape suka lipat kain dan gosok baju
~ Tak suka tgk pinggan magkuk dalam sinki tak berbasuh
~ suka makan aiskrim
~ suka tengok drama melayu



** nak kasi award kepada semua yang singgah blog aku nie....:-)


3 comments:

Hirda Ibrahim said...

iza ni peminat drama melayu rupanya.. :)
hirda pulak will tgk kalau rashid sibir buat. dia buat best!! heheehe
part basuh pinggan tu sama. rasa sakittt je mata tgk ada benda dlm sink kan?
re: its ok iza, haikal excited tgk fish tu... nanti hardy dh sihat kami pi jln2 umah haikal pulak k? ulcers hardy dh kurang skit. tapi dia still merengek...

.K.I.T.E. .P.U.N.Y.A. said...

salam iza

KP ambik award nak tempek kat blog KP bolih yekk

aimi @ kamalina said...

oooo suka tgk citer melayu...akak tgk citer gakla...tapi lebih suka layan citer indon & latin..