Wednesday, January 21, 2009

Sesi Fotografi

Malam tadi masa dok lepak2 kat ruang tamu. Haikal dok main angkut2 kusyen sofa pastu dia pi susun kat dinding....

Tiba2 Haikal datang kat aku dengan kamera ditangan dia dan dia bagi aku......pelik gak.....

Pastu dia pi dok sandar kat kusyen tu sambil sengih2.....ooooo rupa2nya Haikal nak suh aku snap pic dia hehehehe.....kelakar betul Haikal nie....

Inilah hasil sesi fotografi besama Haikal malam tadi :-) Macam-macam gaya ada......dah lah tak pakai baju.....hehehehe.

Apapun, layan je la yea...


Elok jer bersandar......
Alamak! nampak peyut muncit laa.....hahaha
Gaya berdiri lak sambil kira 1, 2, 3,......


Gaya pegang peyut lak.....hehehehe


Gaya tutup muka....malu ekkk...


8 comments:

Sham Ummi Echa said...

hehehhe...klakar plak...
yer la haikal da biasa mama dok snap pic dia jer.. skang ni ..haikal da pndai suh mama amik pic dia...nk suh mama dia hapdet kt blog la tu..

~~ciklinn~~ said...

alalalaalala comellnyer.... pandai lak menggayakan muka tu ha..

azie(mama auni& erin) said...

haikal mana baju....mmm xmalu la..comel jer pandai posing opkeh

lieya_latif said...

auwwww...cekci....

iza, pandai haikal yeak...tu kirenye datang mood die nak berposing laa yeak...siap bagi kamera hah hi hi hi sweet plak aku dengar....

suke tgk pic die tunjuk jari tuh....comey!!!

Big Mamma Bukhari said...

ala cerdiknya dia.. suh mama dia ambilkan gambar.. so sweet.. ehe...

As said...

alamak... cekcinyer dia....

malu la haikal... wah muncit gak poyut haikal erk.. xpe laki... kalo pompuan harus x laku... hahahha
pandai nyer dia posing sakan... suka tgk dia

eija28 said...

auu...seksinyer haikal...iza...si haikal nie eija tgk dah tinggi menunjang lah ank bujang mu itew....pandai ler nak suruh iza amik gambo dia nak tempek kat blog....

Jasfyra said...

cekcinya haikal...hehehee