Thursday, January 08, 2009

Haikal 23 Months

Hari nie 8 Januari 2009
Haikal genap 23 bulan
So, another 1 month to go....... 2 years :-)


** Sekejap jer masa berlalu kan....dah nak masuk 2 tahun dah Haikal nie...... :-)



11 comments:

azie(mama auni& erin) said...

dah besar anak teruna nie....

~~ciklinn~~ said...

iyerlah sekejap jer kan..

farah amoi said...

yea..yea.....
haikal will turns 2...
x lama lagi

iza, pasal pmakaian seat belt tu
iza try alih tali yg melintang tu ke blakang
sebab dak² memang x leh pakai yg mlintang tu
mesti kena atas muka depa

just pakaikan yg melintang kat pinggang tu je

Zanna_MamaBatrice said...

yelah iza....cptnyer masa berlalu kan....
next month haikal dah 2 tahun....next 2 week batrice pulak nak sambut 2nd besdsay...alahai, rindu ngan bau baby diaorg...

happy 23rd months haikal

wanie said...

haikal nak 2 tahun..dah big boy...

NAEMAH said...

haikal dah big boy now...same cam aiman cuma beza sebln...aiman bln 3 huhuhu...kejap je masa berlalu kan..

aimi @ kamalina said...

BD haikal 8 feb la yek?? hmmm... kalau 9 feb tu hari kelahiran arwah anak akak yg no 2... kalau dia ada, blh celebrate sesama yek.. :D

Mimi~Najeeb said...

happy 23rd month Haikal!! lagi sebulan da nak masuk 2 thn..tak lama dahh..

Sham Ummi Echa said...

hepi 23rd mons haikal.. 1 month to go..mst mama da x sbr nk celebrate

Big Mamma Bukhari said...

anak mama semakin besar dah ha..

aimi @ kamalina said...

iza...ada award utk awak..nanti singgah blog akak yaaa...