Tuesday, November 04, 2008

Ada Apa Dalam Bakul

Cuba teka .....ada apa dalam bakul nie? :-)
Hehehehe....ada sorang budak tenit rupanya dalam bakul nie...anak sapa la nie? hahaha....

Haikal ni kalo tiap kali dia main menan dia....mula2 dia akan kuarkan menan dia satu2, pastu dia curahkan menan dia sumer kat lantai. Pastu dia masuk arrr dok dalam bakul menan tu....pastu suh kita lak cari dia. Konon2nya cam main nyorok2 lah tu.

Abis bersepah menan dibuatnya....


Menan bersepah kat luar...Haikal nya rileks dok dlm bakul



Ni lak tgh dok ralit tgk tv.....sbb ada iklan yg dia suka...



Yang penatnya mama dia la sbb kena kemas balik sumer menan yg disepahkan......adussss!


8 comments:

lieya_latif said...

seb baik haikal muat lagi masuk dlm bakul tu he he he he...same laa iza ...mia n mija pun suke main dlm bakul baju....hangin jek satu badan lieya he he he he....amboi byknye menan haikal...nanti boleh laa ajak kak mia n mija main sekali yeak he heh e

Jasfyra said...

sapalah yg bijak ni...hehehee.
tgh muat masuk dlm tu masuk je ar haikal..kang dah xmuat xbest lak kan...kekekke.

Sue@MamaMaryam said...

hehehehe..notti nih..cute je duk dlm bakul tu....

mrs khairul said...

wah sama lah prangai mcm kanda ke kuarkn menan tp kanda x masuk dlm bakul lah..haiqal lain pesen sket..keh..keh..bijak lah tu nak ajak mama main hide & seek yek..

azie(mama auni& erin) said...

hihi..iza ko nie aku baru nak jawab last skali nmpk kepala haikal da...so dah terjawab la...aha..haikal jgn nakal tau nnt kena sumbat dlm bakul mcm elin

wanie said...

muat pulak haikal masuk dalam bakul tu ye...hehehe

Ayong said...

hehehehehe ngam-ngam je dia dlm bakul tu..selagi muat ni kan, duk pulun je le..

NAEMAH said...

huhuhu...perangai haikal cam irfan...tapi dia tak masuk lam bakul la, just sepahkan semua menan...yg teruk umi dia la kena kutip...terbongkok2 cam nenek plak hehehe...