Friday, November 14, 2008

Mc'Donald Ler Pulak....

Haa.....Mc'D....Mc'D....sapa mau Mc'D sila beli sendiri ek.....hehehehe...





Kisahnya gini......tadi aku kuar pi Carrefour Wangsa Maju. Hari nie kan hari jumaat....waktu rehat kan panjang......so, apalagi......jom la merewang2 hahaha.....Kalo opis aku, waktu rehatnya dari kul 12.15 hingga 2.45 ptg. Tapi aku mengeluarkan diriku dari opis kul 11.30 lagi :-) (pssstttt jgn ckp dgn boss aku tau) hehehe....Lagipun aku memang nak beli barang skit tuk umah aku tu.....Bila dah abis membeli-belah, singgah la Mc'D pekena set Move It Meal....ala yg promosi citer Madagasca tu.....


Set Move It Meal

Double McChicken


McShaker Fries


Green McFizz


Sedapppppp nyaaa.....


Sampai2 jer opis.....tgk atas meja ada sampul surat. Cam ada barang jer kat dalam dia. yahhooooo!!! sampul tu dari sue-mama maryam la. Wah! ada hadiah la dalamnya......tima kasih sue. Hadiahnya sempena aku jadi pengunjung blog sue yg ke-37. Comel sangat sue...aku suka la.....

Inilah hadiahnya.....


Sarung handphone yang cute

Thank you very much sue...i lap u.....:-)

13 comments:

lieya_latif said...

lieya tak try lagi set baru nie...nanti boleh le cube...

wah syoknye dpat adiah dari sue....comel plak tu

Azie said...

hoho
cantiknyer iza..jeles..jeles....hihihi ha lepas nie leh letak fon

~~ciklinn~~ said...

wah sedap nyer kak iza.... Mcd.... harus pergi nie...sbb duk tgok semua mkn mcd ni....

akak comell lah itu hadiah.....

Sham Ummi Echa said...

dapnyer mkn mcd... daku suker kt shakers fries tu...

besnya dpt hadiah... bila la daku nk dpt hadiah gak ni... comei la casing tu..

Hirda Ibrahim said...

aku x try lagi set move it ni. tapi rasa nk try gak.
tapi set happy meal dia dh beli 2x. siap beli cekak telinga giraffe lagi...hahha..bukan hardy nk pakai,
mama dia yg nkkkk...

dilaOHdila said...

sonok kalau dapat kuor awal
macam kami pukul 1-2 jek
kalau lebeh pun sikit jek tuang
HUHUHUHU!!!
sedapnya tengok menu mama Haiqal ni
macam terasarasa depan mata lak erk;-)

eija28 said...

wah...mkn MD erk...bestnyer...semalam iza x pergi besday bash hardy ke?umah iza bukan dekat taman pinggiran USJ ke?dekat dgn umah hirda...lom pindah umah lg erk?

eija28 said...

bestnyer mkn MD....dpt hadiah dr sue erk...best!!!iza x pegi ke besday bash hardy ahad lepas...dah pindah umah baru ke belom?

mrs khairul said...

izaaaa..amboi lamanya kuaq rehat..ceh..ngelatttt..lapo la plak..mcm dh lma x pekena mcD nih..

uih..jelesnya iza dpt pezen dr sue eks..nnt aku nk mntk kt dia lah..

Jue ~ mama DnD said...

lama dah aku x mkn mc'd..napa ek..? bila tgk yg iza tepek ni terliur jugaks...wekend nilah p mc'd..parapapa..

Cik Puan Mimi said...

akak dah try set ni..sedapkan... tapi tak beli pun cekak giraffe.. heheheh

ILA said...

heheh syoknyer g jenjalan mkn mc'd... pepagi bukak blog iza ni je dah terliur....huhu

Wahhhh dapat hadiah dari sue... cantek!!

ILA said...

ooo yer lg satu..... jom la ke bash AFIQ nanti yer...sila ke blog Ila tuk maklumat lanjut!!