Friday, November 21, 2008

Bestnya Dapat Makan Free

Tadi tengahari ada orang belanja aku dan member2 aku makan.....bestnya.....Tima kasih banyak2 pada Puan Naimah (ahli panel modul) yang sudi tuk belanja kita orang makan2.....jasa mu tetap dikenang :-)
Kita orang pi makan kat food court medan selera Hang Tuah kat The Mall. Jom tengok apa yang kita orang makan......best oooo menu dia....sajer jer nak bagi korang terliurrrr hahahaha....
So, silalah menjamu mata ek......


Ayam Goreng

Sotong celup Tepung

Kari Kepala Ikan

Ulam-ulaman

Sambal Belacan

Air Sirap Bandung



Sumer itu untuk 4 orang makan ok.......kita orang makan hidang...sumer orang2 yang makan kat food court tu pandang2 jer kita orang nie....hehehehe....

Kesimpulannya, lauk2 ni sumer memang best dan sedap.........


9 comments:

.K.I.T.E. .P.U.N.Y.A. said...

salam

sedapnya makanan ..
ngape tak ajak sekali ( bolih ke .. muka tak malu kan )

Sham Ummi Echa said...

mkn free mst la sdp kan..
tgk gambo pon da tau sdp..

IdzaRis said...

huhuhu,makan lagik!!!

azie(mama auni& erin) said...

amboi sodapnyer iza..aku terliuq tengok kari ituew...mmmmmwap
yang penting klu org belanja mmg sumenyer sedapkan

~~ciklinn~~ said...

akakakakakkaka.............. sedapnyerrrr..... terliur leleh ayaq liuq nie...muhahahahh

Hirda Ibrahim said...

iza, kalu mkn free, apa2 pun sedap kan? :)
iza kerja kat area the mall ek? jauh & jam gak pagi2 kan?

sama le kita.travel jauh gak fr umah to opis.

Mimi~Najeeb said...

yumm..sedapnya makanan

dewadurjana said...

perghhhh akak dah bikin yong pepagi ni laporr le.....

zassss!

gi lari dapurrrr sat!!

farah amoi said...

iza...best nye tengok sotong celuk tepung tuhh..

kak farah ada terbaca kes iza kena hantar anak jejauh tuh
kami pon mcm tu ler iza
dah 2 tahun dahh pon...

jarak umah kami dgn umah ngasuh around 10km...
g balik dah 20km
tp kami redha jer
utk kebaikkan diorg gak
kalau nak antar taska tu
x terlintas pon
diorg kecik lagi..kalau taska...takut x cukup "kasih sayang" dan perhatian plak

ape pon...buat ler yg terbaik utk haikal yea