Tuesday, November 11, 2008

Makan Pizza

Tadi waktu tengahari, dalam kul 12.15 aku kuar pi The Mall, jalan Putra. Aku pi dengan kawan aku nie....sebabnya aku nak belanja dia makan pizza :-). Nape aku belanja dia makan pizza?....bukan korang?....hehehehe....Sebabnya dia ada tolong aku buat sesuatu. So, tuk membalas jasa baik dia, aku pun belanjalah dia makan pizza :-). Kita orang pi jalan kaki jer....sbb ofis aku dekat sgt dgn The Mall nie.

Sebelum order....pilih menu dulu...


Akhirnya kita org wat keputusan utk order promotion baru oleh pizza hut nie....iaitu"Flavours Of The World 1"


Inilah dia kwn aku tu.....namanya kak lenny. Ni tgh tunggu order sampai nie....sambil2 tu posing arrr dulu....hehehe....


Posing Tak hengat orang sekeliling tu...kan main lagi kwn aku nie...hahaha...


Turn aku lak posing..... :-


Ok, yang diorder dah sampai......jom nengok apa yang ada....


1) 4 pcs of breadstix


2) 2 soup of-the-day


3) 2 glasses of Havana Mint Fizz

4) 1 regular Italian-Japanese Pan Pizza


Pastu aku tambah Seafood Lasagna



Jom makannnnnn.......


1, 2, 3, ngaapppp....hehehe


Dah abis.......al-hamdulillah, kenyang.....Syukur pada Allah :-)



9 comments:

wanie said...

seafood lasagna tu wanie suka sgt..lama tak makan

~~ciklinn~~ said...

alahai sodapnya pija.... hhhehehe pehni bawak linn lak yerk..

Yatie said...

oooohhh, lapar tgk entry yg ini .. menduga nafsu makanku saja ... muahahaha ..

i'm ソソ said...

waaaah...
sedapnya makan pizza tu...

Sham Ummi Echa said...

dap ker pizza baru tu.. kalo dap..leh la daku try pulak...

eija28 said...

iza...eija dulu pernah gak skali mkn kat pizza hut the mall nie...senang lah iza pergi the mall jalan kaki jerk...dekat kan?lagsana tu sedap ke?

lieya_latif said...

ermmm sedapnye iza oiiii..lame dah lieya tak pekene pizza ni ...ade laa dlm sebulan he he he he he..... cam menariks jek pizza yg baru ni....harus di cube ni...tapi tule..pizza hut kat alamanda ni memanjang jek penuh...tu yg tensi sikit tu he he he hehe

Cik Puan Mimi said...

wah makan dua orang, tapi banyaknyer, kalau kak mii conpem tak abis.. hehehehe

cam best jer pizza baru tu.. harus kucuba jugak nanti.. tapi sekarang tengah diet.. camna ek.. hehehe

iza dah email kat akak ker belum??

ILA said...

wah...shedap nyer. Iza leh jd model iklan pizza la, sbb semua org teruja ngan pizza baru tu....x yah tgk iklan kat tv pon...cuma tgk kat blog Iza jer...semua dah terliur termasuk la aku ni ha!! isk...isk...