Monday, November 03, 2008

Buai Laju-laju


Ini cite hari Ahad lepas. Kitaorang pi kedai perabot coz nak cari sofa & rak tv tuk our new home sweet home :-). Kat kedai tu ada buai....sibuk jek Haikal nak dok kat buai tu....mula2 tu takut gak nak bagi dia dok kat buai tu...kan tak pasal2 orang perabot tu marah kan....hehehe...tapi ada satu mamat nie, pekerja kedai perabot tu la....dia lak dok ajak haikal suh naik buai tu...
Akhirnya dapat gak Haikal dok kat buai nie....:-)

Muka cuak Haikal bila dok atas buai
tengah menghayati dok kat buai....

dah lama skit, Haikal sonok sangat naik buai


gelak beriya....suka lah tu...



8 comments:

Zanna_MamaBatrice said...

survey perabot utk rumah baru yerk iza..
tu haikal dah kasi hint tu...mintak beli buai satu letak kat umah..he he he

lieya_latif said...

keh keh keh ape lagi...haikal dah suke tu...harus lee kene sambar 1 keh kehkeh .....mia n mija pun suke buai2 ni...tapi pakkan laa lieya ni dok kuarters ala2 umah merpati...tak de space nak letak...sempit kalo ade buai ni...so permintaan di tangguhkan he he he he

Ayong said...

salam ka iza..alooo dah ada blog jugak ye...heehehe best..best..

haah lah kan..lama dah borak dgn akak..nanti2 kita pree, kita borak ye...

dilaOHdila said...

selamat menempuhi Blog baru Iza
semoga ianya mendatangkan kebahagiaan.....;-)
tq 4 visiting my blog

azie(mama auni& erin) said...

iza..adoi lama sungguh jugak azie xtgk haikal..iza dok area mana yer keje mana?hihi mana nak tau 1 ofis ngan cik abgku ker sbb dia pun bahagian penyelidikan

shimazahar said...

salam iza...
warghhh akhirnya berblogger gak haa.. tapi sememang nya blog nie lagi senang dari FP kan.. lama tak jenguk dekat FP iza.. haikal dah besar dah haa.. makin handsome haa...

Jasfyra said...

apalagi kak, beli sekali ar buai tu tok haikal..hehehee

Hirda Ibrahim said...

hardy pun suka naik buai iza.
buaian yg baby tido tu dia x suka. time dlm pantang dulu, nk kasi dia tido, duduk je atas buai ni, zzz la dia.
kami pun plan nk beli buai letak kat luar umah. tapi lepas buat porch kat depan la. now $$$ x cukup lagi.. brg semua nak harge weihhh...