Tuesday, November 25, 2008

Main Kat Playground

Petang semalam balik dari keje aku terus amik Haikal kat taska. Bila aku sampai kat taska....Haikal tengah dok main menan. Bila nampak jer aku, terus dia campak menan tu & lari ke arah aku :-). Tak sabar2 nak balik.....hehehe

Lepas tu bila papa Haikal balik dari keje, terus kita orang bawak Haikal pi main kat playground kat taman umah tu.....



sampai taman jer...terus pi panjat tangga tu....

Pose dulu sebelum main hehehe

Bestnya gelongsor........
"Mama, jom la main sama"

Rehat jap...penat laa....

nak balik dah......esok datang main lagi


Nampaknya tiap-tiap petang la aku dan en. somi kena bawak Haikal pi main kat playground nie. Tak kisah lah, janji Haikal happy dan sonok...... :-)

20 comments:

eija28 said...

wah...haikal boleh geng dgn iman nie...suke main kat playground erk....nampak cantekk taman perumahan ko tu iza...

oliole said...

cantik dan bersih playground ni...

Azie said...

suker yer dia main..syoknyer

Jue ~ mama DnD said...

dnd pun kalop p/ground susah nak ajak balik...sbb tu sllaup dahlepas pukul 6.00.. sbb danish kalo dah senja tu dia tau.. waktu main dah tamat... hehehe...siang dah puas main pasti mlm haikal tdo awal eh...

wanie said...

seronok nye haikal main kat playground tu...irfan pun sama pantang nampak playground...dapat main kejap pun jadi la...dah puas hati dia

cantik playground ni..bersih...

Mama Mya said...

bestnye main kat playground leh ler cik mya ikut sama..

Zanna_MamaBatrice said...

happy ler haikal main kat playground...rajin iza bw haikal gi main2 kat playground
zana, playground dpn rumah pun bercentha nak bw batrice...bukan apa, tak sanggup nak harung time ajak dia balik tu...berperang bagai
dah ler speaker batrice tu di tahap maximum

muhaiyom said...

hehehe..haikal da lasak ek..mesti seronok dia main..hati2 tau haikal main kat playground tu..klu afiq dapat main..x ingat dunia kak..btw..afiq & haikal ni sama umur yer..cuma beza bulan je..tapi haikal nampak tinggi la kak..

Mimi~Najeeb said...

sukanya Haikal sbb dpt gi playground..cantik playground ni..bersih je

mrs khairul said...

iza dh pindah eks? bila? so haiqal now dh dok taska? xpe kt sana ramai kwn ..mest dia happy ada ramai geng..kdg2 kita ni yg terlbh risau..hahha..

niza skg ni kdg2 jek sms cikgu tanya psl kanda..dulu masa br2 hanta asik call jek..sehari adala 3 kali aku call...hahahahahah...x senonoh tol aku nih..

atty's said...

salam..kenal..kita exchange link ye..
abg fir pun suka men kt playground..
gak..

Yatie said...

best nampaknya playground kat situ .. kalau selamat peralatannya, teruskan aje bawak haikal ke situ ... syok aje tgk ..

Sham Ummi Echa said...

sonok la haikal dpt g playground..
happy jer muka dia..

echa pon daku da lama x bwk g playground ni.. playland kt mcd pon daku malas nk bwk.. x lrt nk layan ler..

Cik Puan Mimi said...

dah seharian kat taska, mama bagi upah main kat playground plak..

patut la haikal suka main kat situ, tempatnya besar + luas + cantik + bersih.. kalau macam ni hari2 datang pun tak pe.. lenkali ajak hardy main sama.. rumah dah dekat kan.. betul tak cik puan hirda???

Sue + Azie said...

wah syoknya haikal.. leh arr men ngan hardy...

Hirda Ibrahim said...

aik..aku nampak message fr mimi itu...hahhaa..
fyi, umah aku & iza ada kami punya own playground.
kiranya byk le playground area ni..
kan iza kan?

aku ni dulu2 rajin aa bwk hardy pi playground ptg2. tapi semenjak playgrond asyik penuhhh je & hardy yg will melalak2 x mo stop altho dh maghrib... so, kengkadang je la... aku bw..heheheh

Big Mamma Bukhari said...

Assalamualaikum iza.... kak t dtg menjenguk iza dan haikal hari ini.. apa kabar? kak t sihat alhamdulillah...

dilaOHdila said...

mama Heqal...
bersehnya pground kat sini
sedap mata memandang kalau cam ni
nak main2 pun boleh release nih....
kat Putrajaya ke?

farah amoi said...

baru petang td tingin nak bawak HD main kat playground
since DaNi belum jejak kaki kat situ lagi
and, dia kan baru reti berjalan
skali ujan daaaaa..trus cancelled

selamba je haikal panjat tangga sediri ye
iza nak tau x...darwisY nak panjat tangga tu pon teragak...sebab dia gayat
hehhehe

Nur a.k.a admansyah said...

Salam..

Br pindah area baru ke? nama & age same ngan my youngest. Taska baru? ok-lah.. My 3A sumer dok taska dr kecik till now.

Kids mmg suke playgrd... & we're happy to see them HAPPY!