Thursday, November 13, 2008

Pi Giant

Ini citer di hari Rabu, waktu malam kul 7.30 malam :-)
Kita orang pi Giant Puchong.....nak cari susu Haikal & lauk tuk wat bubur nasi Haikal. Balik keje petang tu aku lupa nak singgah mana2 kedai....

Lepas solat maghrib, kita orang kuar la pi giant. Aku lebih suka pi giant puchong dari giant kinrara. Nape ntah....walhal, giant kinrara lagi besar dari giant puchong tu. Maybe aku dah biasa dgn susun atur kat dalam giant puchong tu kot hehehehe....

Giant Puchong


Macam tuan besar jer dok rileks dalam troli tu.....perasan tak Haikal dok atas apa tu? Haikal dok atas tin susu dia.....haaa amik ko wakakakaka...


Dok peluk Nugget Ayamas


Time to pay...... Haikal dah tak sabar nak amik roti tu....


11 comments:

Jasfyra said...

haikal dok atas tin susu ye...hehehe..xper,besar nanti mesti jd budak bijak pandai

Cik Puan Mimi said...

tak sejuk ke haikal peluk nugget ayamas tu.. hehehe

wah baiknyer haikal duduk dalam troli.. kalau emily la, dah terjerit2 nak keluar dari troli tu

eija28 said...

eija pernah sekali jerk pergi giant puchong tu...besar gak giant situ kan....giant kinrara lg besar erk...sabor jelah si haikal duduk atas tin susu dia...

Ayong said...

ha..baru leh komen utk entry baru akak! :)

wah..haikal, shopping amenda tu nak????? seronok tu..capai je apa saja..pastu masukkan dlm trolli..nanti ibu bayar kan...hehehehee

lieya_latif said...

lieya pun suke gak gi giant puchong iza....kadang malas nak carefore alamanda ni...manjang ramai org...lagi pun kat giant lagi byk choice....

hik hik hik ....gelak lieya tgk si haikal dok atas tin die...comel jek..cam relaks2 jek die duduk tu...good boy!!!

Big Mamma Bukhari said...

salam.. haikal shopping apa tu sayang.. hehee.. pandai dia memilih barang ye iza.. iza apa kabar? kak t sihat.. alhamdulillah..

azie(mama auni& erin) said...

lor haikal ingat tue kerusi ker...hihi haikal kecik lg kan xtau itu susu ker apa ker yer..so mama jgn marah

yantz-yeem said...

oooo...berjln2 di giant eks...sy pon rajin pi giant...tp giant kinrara le..dokat je ngan umh x sampe 5mins dah sampe...kekadang pi x bli apa pon..mkn2 jek...
salam kenalan yea pn.iza....

Ummibatrisya said...

salam kenalan

terima kasih kerana sudi singgah ke teratak buruk ummi :)

mummysya said...

alahai...cutenya dgn pyjamas dia...hehehehe

Hirda Ibrahim said...

hardy pun kalu naik trolley nk dok camtu. x mo dok dlm tempat yg budak selalu duduk tu.
hirda dulu masa dok sunway, selalu pi giant puchong. tapi now tesco je. x pun giant sec 18.