Monday, November 03, 2008

My First Entry.......






Bismillahirahmanirahim.....

Assalamualaikum.....

Hari nie dengan rasminya aku nak buka blog aku....hehehehe...cam kelakarkan...
Kepada kawan2 yang dah terer 'berblog' nie...silalah tunjuk ajar yea.....daku nie masih baru lagi dgn dunia blog nie...dan sekarang baru nak berjinak2 dgn blog setelah Fotopages wat hal. Geram arrr rasanya...asik ERROR jer FP tu....So, aku amik keputusan nak try BLOG lak :-).

Sebenarnya dah lama nak bukak Blog nie, tapi takut tak dan masa nak update jer...ada gak zura~mummy irdina & arissa suh aku try wat blog nie....so, skang aku pun menggagahkan diri ku untuk berblog seperti korang sumer :-)

Inilah dia blog yang sempat aku create......ok lah kot camni kan??? hehehehe.....Apapun, kita try dulu lah.....wokeh!






5 comments:

Jasfyra said...

saya lak nk jd org 1st komen kt blog akak...selamat datang kedunia blog kak....:)

i'm ソソ said...

welcome to the club...ingat mana satu puan Iza...rupa-rupanya mama haikal...

Zanna_MamaBatrice said...

he he he..
sorang lagi mummy fp terjebak ngan blog...
tulah...fp tu kekadang mengong kan iza....
so, welcome to d club...

re : iza...dulu time batrice x merasa nak beli yg camtu...so, bila kena tag wishlist 2nd baby nie...tu yg beria tu...tp sekadar angan2 jer lah...kalu ada rezeki ada ler...kalu tak...impian tetap tinggal impian yo lah......he he he

zana link iza erk....

wanie said...

welcome2 mama haikal

Sham Ummi Echa said...

welcome to d blog...jd blogger tegar la pasni..hehehhe...
fp mmg da mengong..kenkadang skt ati jer bila nk hapdet..tiba2 dia error plak kan...

so pasni rajin2 update blog yer..