Friday, November 07, 2008

Tak sangka Aku Jadi Pemenang!!

Pertama skali...syukur al-hamdulillah....tak sangka lak aku jadi salah sorang pemenag kuiz yg dianjurkan oleh YATIE iaitu Kuiz Pemilik Life Journey. Tima kasih banyak2 to YATIE sbb pilih aku jadi pemenang tu Hadiah Special kerana bagi nama penuh yang tepat serta semua jawapan betul :-)

Nie bukti dia......

Hadiah special kerana nama penuh yg tepat serta semua jawapan betul :

1) Syanis

2) Puan Iza

3) Juelee

4) Atty

5) Zanna

6) Puterikure2

**Sori arrr...aku copy paste je apa yg Yatie tulis.....tak reti arrr nak paste skali window dia hehehe...**(teruknya aku kan...)

Merasa gak aku sebeneir dari Dubai nie....hehehe. Kalo korang nak gak, leh arrr masuk blog YATIE nie....mmg tak rugi masuk blog & jadi follower blog dia...nnt dpt hadiah :-)

5 comments:

farah amoi said...

ooo...
memcm ye skang ni
masuk blog pon leh jd pemenang kan
sonot kannnn

Azie said...

tahniah..jeles tau ahakkkss....

Yatie said...

thanks ye for this entry .. terharu gak sbb sudi nak promote blog sekali ... apa2 pun jgn lupa tau, weekdays nieh ada satu lagi quiz baru .. good luck:)

p/s: malam tadi rasa mcm dah tulis komen gak .. kalau dah ada kira nieh halal la ek :p

Cik Puan Mimi said...

akak pun menang hadiah sampingan jerk.. jadi la kan dari tak de langsung

Ayong said...

aduhhh kenapa lah tiap kali nak komen..mesti tak leh nak klik..huhuuhuhu.terpaksa komen kat entry yg lepas..nape ye kak iza???

perghhh! selera sgguh tgk kek cekelat tu kak..die hard fan cekelat yong ni kak..hehehehee