Monday, November 24, 2008

Afiq Amani's 2nd Besday Bash

Tarikh : 22 Nov 2008
Hari : sabtu
Masa : 8.30 malam
Tempat : Umah Afiq
Tema : Animals & Hijau + Putih

First sekali tima kasih pada ila coz sudi jemput kita orang ke besday bash Afiq....nie first time aku nak jumpa ila & afiq nie.....:-)

Kita orang sampai dah kul 9 lbh dah....terlepas acara cake cutting huhuhuhu.....kita orang lambat pasal apa tau....aku lupa nak print map umah ila sebenarnya.....nak bukak blog ila nak tgk map....tak leh lak sbb internet tak der lagi kat umah...baru nak tukar line. So, aku pun SMS la hirda tanya kat dia...sib baik hirda bagi direction ke umah ila....thank you hirda.....:-)
i lap u hehehhe


Ini dia besday boy & maknya


Kek besday......


Acara potong kek.....

(terlepas acara nie huhuhu)

Pose ramai-ramai dgn mommies

dan lagi.....


** Thanks to Hirda & Kak Mimi......aku cilok pics ni from blog dorang heheheh. Dalam kamera aku tak der pics ni sumer huhuhu....

** Pics Haikal pun tak der gak ok....coz Haikal dok dgn papa dia kat luar umah....

** Harap Afiq suka hadiah dari Haikal :-)




9 comments:

wanie said...

tak sempat nak sembang kan..wanie dah nak balik dah time tu...

Cik Puan Mimi said...

heheh tak pe, cilok la bukan kena bayar pun.. oo patut la tak nampak sangat haikal.. dok luar dengan papa dia ek..

heheh tu la si farhan siap cakap dengan akak "mama tak nampak tv" heheh iza blocking dia nak tengok tv.. jangan mare yer..

eija28 said...

iza lambat sampai kan...klu tidak boleh kit borak2 kan..s.empat jumpe kajap jerk...pastu eija sibuk nak blk sbb si iman sudah lor boring....

Hirda Ibrahim said...

ur welcome..
x de hal lah..setakat nk sms kasi direction tu..
haikal x mo dok dgn mama tu...

Mimi~Najeeb said...

Iza pun join ye bash Afiq ni..rugi la kami tak join..kalo tak dpt jumpa Iza

muhaiyom said...

seronoknya la dapat kumpul ramai2...hehe

lieya_latif said...

sporting gak iza tgu n same2 amik gambar ngna kiteorg kan....ha'ah haikal dok luar yeak patut le takde pic die...ala iza, bak kate iza, pegang anak org pun jadi laaaa keh keh keh keh ....si rizqi nak plak ngan iza....kalo haikal nampak tu ...sure merajuk jeles tuuuu hi hi hi

Mama Mya said...

wah best dapat jumpa kengkawan...

re = hehehe tertipu yer kekeke.. cik mya memang kuat nangis sekarang nie hiks

yong said...

frusssst!
tak dpt join!
huhuhuhuhu

kalau tak dpt jumpa akak kan..Chem jumpa haikal..