Friday, November 21, 2008

TAG Workstation Pulak.....

Tag lagi......nape banyak sgt tag nie?? Sekarang musim orang ber'tag' ker? :-)

Ok lah, aku telah ditag oleh Zura. Tag kali nie pasal workstation....


RULES :

Snap work station anda then... taruk link blog anda
kat bawah gambar work station anda...
iaitu bersebelahan dengan link-link blog yang ada..
tengok contoh yang dibuat nih...
begitulah seterusnya sampai bila-bila, ok...
sekiranya tag ini berkembang...
pasti akan ada banyak link-link di bawahnya...
kalau tak... terencat la dia... ha ha ha...
lastly...tolong pass tag ini pada tujuh (7) blogger lain...
pass la pada siapa-siapa..


Inilah dia workstation aku......simple jerr....

dan aku nak tag.....

7 comments:

Hirda Ibrahim said...

ohh daku kena tag ek?
jap lagi hirda buat aa
nk snap pic dulu.
ok la workstation iza, kemas je.
tgk nanti camna rupa workstation hirda... sepahhh..hahah

Azie said...

aaa betul musim tag la iza...tgk blog azie & tlg wat tag ituew jugak yeahhhhh

wanie said...

kena tag...nanti2 wanie buat ye..kamera hubby dah simpan dalam beg nak pegi shoot wedding...malas nak selongkar..hehehe

Sue@MamaMaryam said...

hehehe...kemas je meja iza..daku malu nak tunjuk w/station daku..ahaks..

lieya_latif said...

wah ...kemas laa iza workstation ko....lieya paling suke wallpaper pc tu...cute!!!

shafa said...

Byknya koleksi keychain..blh bagi satu..siapa yang kena tag..kena la buat kan.

Yatie said...

erksss .. lupa plak nak bgtau .. tag nieh dah wat laaa .. so kira burn la ye ... thanks :)